Købsaftale underskrevet
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Stilrent og gennemført med udsigt til mark og skov

Om du leder efter det stilrene eller det hyggelige, så er det kun din egen indretning, der sætter grænserne. Denne skønne villa i roligt villakvarter, kan nu blive din.

Du bliver mødt med en pæn facadesten og nogle fine rene linjer. Lyset i carporten og ved hovedindgangen tændes automatisk via sensor og med plads til 2 biler under tag. Det virker bare rigtigt!!!

Det er ikke et hus, der er nemt at skille sig af med, men nu er beslutningen taget, og du får muligheden for at overtage - huset står klar til indflytning!

Jeg fik fornøjelsen af at blive vist rundt i huset på en skøn efterårsdag. Sælger viste stolt haven frem, og jeg kan til fulde forstå hvorfor. Det føles næsten som om man bor alene ud til de åbne marker, hvor rådyrene løber forbi og med skøn udsigt til Kirsebærhaven, som om foråret står i fuldt flor. Jeg kan sagtens forestille mig, hvor smukt det er, når bladene skifter farver afhængig af, hvilken årstid det er. Vedligeholdelsen kan klares på kort tid, haven er meget nem, så der også er tid til at nyde lunen og hyggen på den store terrasse, under markisen, som er fjernbetjent.

Jeg er nødt til at tage dig med ind i huset gennem bryggerset. Du vil hurtigt bemærke hvorfor. Lækkert renoveret og en god kombination af praktik, funktionalitet og stil. Let at komme af med overtøjet, og når du tager skoene af, vil du straks mærke gulvvarmen. Moderne og lyst rum.

Fra bryggerset kommer du ind i mellemgang, hvor du kan vælge at gå ud i super hyggeligt gårdmiljø, men det venter vi med. Du kommer i stedet ind i dejligt stort og lyst køkken-alrum med loft til kip og med fantastisk lysindfald og udsigt til de åbne marker og skov. Køkkenet, som har ret god bordplads, er opdateret i efteråret 2017 med nye låger (samme som i bryggers), ny bordplade i granit, quooker, nye fliser på gulv (60x60) og meget meget mere. Uden tvivl husets hjerte, hvor mange af de bedste stunder har fundet sted, og vil finde sted. Der er stort vinduesparti med dobbeltdør ud mod den store terrasse, hvor sommeraftener, vil kunne forlænges betragteligt, da sælger har monteret markise, som kan skabe optimal overdækning og solafskærmning. Denne er monteret med lys og er fjernbetjent.

I samme ende af huset er der adgang til gæstetoilet med væghængt toilet og bruseniche med unidrain, 2 store børneværelser, hvor der i det ene er indbygget dobbeltskab.

Fra køkken-alrummet går du via de fine franske døre 2 trin ned til husets lyse opholdsstue, som har ekstra loftshøjde og trægulv fra efteråret 2017. Det er tydeligt, hvordan arkitekturen på huset giver den rette fornemmelse af den danske hygge i denne stue. Der er god plads og godt lys, som nævnt er det kun din egen fantasi, der sætter begrænsningerne for indretningen. Fra opholdsstuen er der adgang til kontor og indgang til forældreafdelingen med rummeligt soveværelse, som har samme loftshøjde som i opholdsstuen. Walk-in-closet med skydelåger og med rigtig god plads, hvorfra der er direkte adgang til stort og lyst badeværelse med stor bruseniche med glasdør og unidrain samt væghængt toilet.

Det meste af huset er opdateret i efteråret 2017. Du vil blive overrasket over, hvor dejligt det er, når pladsen er disponeret på denne vis.

Perfekt for både børnefamilien, der skal til at starte en tilværelse og til det modne publikum, der søger noget rummeligt og noget nemt.

Når vi har været inde i husets skønne m2 er det også værd at nævnte, at der er god udenomsplads i form af dobbelt muret carport med aflåst udhus. Der er ligeledes rummeligt udhus nederst i den velanlagte have. Der er hyggeligt gårdmiljø, som er indrettet med hyggehjørne. Der er opsat stakit, så man kan sidde helt ugeneret og nyde solen.

Et hus uden den mindste spildplads. Helt indflytningsklart. Klar til at skulle danne rammerne om næste glade families tilværelse.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Annette Kristiansen på tlf. 60926618 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Højen 29

5330 Munkebo

boligID: 10718

Type

Villa

Bolig (BBR)

160 m2

Værelser

6

Grundareal

1188 m2

Byggeår

2007

Energimærke

B

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Højen 29, 5330 Munkebo.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Annette Kristiansen på 60926618 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering