placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Spændende ejendom med mange gode muligheder

Spændende ejendom med mange gode muligheder

Boligtilbolig.dk kan nu byde velkommen til denne spændende ejendom på hele 170 boligkvadratmeter og med 160 kvadratmeter lade med mange anvendelsesmuligheder.
Beliggende midt imellem Hugget og Bogense finder du denne skønne ejendom i landlige omgivelser og kort afstand til vandkanten. Boligen er løbende renoveret og moderniseret fra 2000 og frem. Du får således en ejendom, som er lige til at rykke ind i, men samtidig også en ejendom, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg, såfremt det er drømmen.
Det store udhus/lade udgøres i dag af stort lager/værksted samt et festlokale med bar og poolbord, men rummer mange andre muligheder. Kun fantasien sætter grænser.

Ejendommen indeholder i stueplan stor spisestue mod sydvest, som er lavet med 7 store vinduespartier, som giver et fantastisk lysindfald. Her er ligeledes udgang til haven. Soveværelse med eget badeværelse. Køkken med italienske klinker og åben adgang til stue. Stuen har naturligvis brændeovn, som i hverdagen bidrager til den daglige hygge. Entré med adgang til boligens andet badeværelse samt adgang til 1. salen.
På 1. salen finder du 2 gode værelser og repos.

Boligen ligger tilbagetrukket fra vejen med adgang via. lang indkørsel. Ejendommen er således særdeles ugeneret inde såvel som i haven. Mellem boligen og lade/udhus er en charmerende lille gårdterrasse som skaber et hyggeligt miljø, hvor der for det meste er læ.

Alt i alt en spændende ejendom med mange gode muligheder, som skal opleves for at få den fulde fornemmelse.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Benigne Ottelia Lea Susanne Gadegaard på tlf. 6381 5595 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Huggetvej 48

5400 Bogense

boligID: 10149

Kontantpris

1.695.000 DKK

Udbetaling

85.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.570 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

6.979 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

6.073 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

170 m2

Værelser

6

Grundareal

2547 m2

Byggeår

1906

Energimærke

E

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Huggetvej 48, 5400 Bogense.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Benigne Ottelia Lea Susanne Gadegaard på 6381 5595 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering