Nyhed
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Spændende ejendom med bolig samt tilhørende værksted, lagerbygning i Ryslinge.

Ejendommen er beliggende i Ryslinge på en 12.544 kvm. grund, som udover prydhave / park er beplantet med grantræer, som danner hyggelig skov med rigt dyreliv. En del af grunden er beliggende i Byzone - den anden del i Landzone.

Ejendommen er beliggende ugenert tilbagetrukket fra Graabjergvej. Bag ejendommen ligger Løvskov, som kan tilkøbes. For nærmere informationer herom kontakt ejendomsmægler boligtilbolig.dk

Der er tale om spændende ejendom, hvor der er noteret 3 separate boliger, hvoraf den ene står klar til købers disposition. De resterende 2 boliger er udlejet. Ejendommen har tidligere fungeret som tømmerværksted. Værkstedet er stadig funktionsdygtigt med følgende maskiner, som kan medfølge i handlen: Tykkelseshøvl, båndpudser, rundsav, afretter, fræser. Gode parkeringsmuligheder samt kontor hører også til denne spændende ejendom. Her er en oplagt mulighed for den unge håndværker til at udleve drømmen om at blive selvstændig - de 2 lejemål bidrager med en fast lejeindtægt til at finansiere en del af driften af ejendommen. Boligen som står klar til køber, består af dejligt køkken med spiseplads, stue, baggang, badeværelse, entre samt adgang til kontor, som også har udgang udefra, da det tidligere har fungeret som kontor for den daværende tømrervirksomhed. 1. salen rummer 3 værelser samt toilet. Den ene lejlighed indeholder: Entre, køkken samt stue med udgang til have. Rummeligt soveværelse og badeværelse med brus. Den anden lejlighed består af stue og køkken samt 2 værelser og badeværelse med brus.

Ryslinge er en aktiv by med et godt foreningsliv. Gode indkøbsmuligheder i både Dagli Brugsen, Spar Købmanden og hos byens bager. Ryslinge kan tilbyde børnefamilien både friskole og folkeskole, børnehave samt sportshal. Cykelsti til Ringe samt 15 min kørsel af motorvej til både Odense og Svendborg.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Karsten Havelund Skøtt på tlf. 60217315 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Graabjergvej 11

5856 Ryslinge

boligID: 10639

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Graabjergvej 11, 5856 Ryslinge.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Karsten Havelund Skøtt på 60217315 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering