Soveværelse + 3 børneværelser. Mulighed for at etablere ekstra værelse i stue

Charmerende PANBO træhus beliggende i roligt villakvarter i Glamsbjerg. Soveværelse + 3 børneværelser. Mulighed for at etablere ekstra værelse i stue.

Til ejendommen hører dejlig have, dobbelt carport samt overdækket terrasse og udhus.

Ejendommen opvarmes med NATURGAS.

Glamsbjerg er en børnevenlig by, der rummer alt, hvad den aktive familie har brug for: Daginstitutioner, folkeskole, friskole, Gymnasium, STX, HHX, HG og et 10. Klassecenter. Glamsbjerg byder også på gode indkøbsmuligheder og et aktivt foreningsliv.

Ejendommen indeholder:
Rummelig entre / fordelergang med plankegulv. Velfungerende køkken med spiseplads. Rummelig vinkelstue med mulighed for at etablere ekstra værelse. Soveværelse med plankegulv samt 3 gode børneværelser med plankegulv.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Pilevej 4, Glamsbjerg så skal du være velkommen til at kontakte Svend Andreas Hansen på telefon 20765350 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Pilevej 4
5620 Glamsbjerg
boligID: 10459
Kontantpris 750.000,-
Udbetaling 40.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.757,-
Brutto ekskl. ejerudgift 2.999,-
Netto ekskl. ejerudgift 2.671,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 125m2
Kælderareal 0m2
Værelser 4
Grundareal 924m2
Byggeår 1972
Energimærke F
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu