Sommerhusgrund i naturskønne omgivelser

Sommerhusgrund i naturskønne omgivelser

712 m2 fritidsgrund beliggende naturskønt sommerhusområdet ved Binderup Strand (ca. 200 meter fra dejlig børnevenlig strand). Området byder på mange forskellige aktivitetsmuligheder bl.a. badeland og golfbane, og med ca. 15 min. kørsel til Kolding by, har man alt indenfor rækkevidde.

Her er en enestående mulighed for at bygge det ultimative drømmehus!

Byggemodning/tilslutningsafgifter. Grunden er fuldt byggemodnet. Tilslutningsafigifter fra skel og ind til hus, betales af køber, og er sælger uvedkommende.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Søren Krogs Vej 8D, Bjert så skal du være velkommen til at kontakte Peter Dalhof på telefon 9955 6128 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Søren Krogs Vej 8D
6091 Bjert
boligID: 6691
Kontantpris 645.000,-
Udbetaling 35.000,-
Ejerudgift pr. måned 640,-
Brutto ekskl. ejerudgift 3.203,-
Netto ekskl. ejerudgift 2.672,-
Tjek boliglån
Type Fritidsgrund
Bolig (BBR) 0m2
Værelser
Grundareal 712m2
Byggeår
Energimærke
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu