placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Sommerhus

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder dette lækre KALMAR sommerhus opført i 2006 med et tilhørende skønt anneks med loft til kip. Et dejligt sommerhus, hvor flere generationer kan mødes, men alligevel bo hver for sig. De små børn kan lægges til ro i annekset, mens de voksne kan fortsætte snakken i selve sommerhuset, og forældrene er aldrig længere end 10 meter væk, når babyalarmen lyder.

Vi vil byde jer indenfor i dette skønne sommerhus, hvor du fra husets bryggers, som har klinker, træder ind i det dejlige køkken, hvor der er åbent indtil stuen. Køkkenet byder på god bord- og skabsplads, som giver de ideelle arbejdsbetingelser og med mulighed for at tilberede en skøn middag til hele familien. Husets stue præsenterer sig flot med loft til kip, som giver en skøn rumfornemmelse. Lysindfaldet i stuen er helt fantastisk, og kommer ind via gavlen som har stort glasparti. Fra opholdsstuen er der udgang til solrig terrasse, hvor de lyse sommeraftener nydes på bedste vis med et koldt glas hvidvin. Der er 3 gode soveværelser, hvoraf 2 af værelserne byder på dobbeltseng og det sidste af værelserne har hyggelig køjeseng, som børnene elsker - hvem skal have lov til at sove i overkøjen denne gang! Huset emmer af hygge med brændeovnen og de skønne plankegulve.

Det tilhørende anneks byder på opholdsstue med loft til kip, adgang til hems, som har dejligt lysindfald og god rumfornemmelse. 2 gode værelser. Der er ligeledes etableret the-køkken og toilet, som dog ikke kan godkendes på BBR-ejermeddelelsen.

Sommerhuset er beliggende på Botoften, som er et skønt naturområde, som er helt ideelt for både vandreture og har kort afstand til både strand og skov. Interesserer du dig for jagt og fiskeri er området helt ideelt. Her på Nordlangeland skydes de fineste bukke og fasaner. Fiskeri med stang eller ved undervandsjagt er helt i top i området ved Tranekær Fyr.

I umiddelbar nærhed ligger den gamle slotsby Tranekær. Byen er opført af Lensgreve Frederik Ahlefeldt-Laurvig, som hentede inspiration fra det tyske fyrstedømme. Centralt i byen ligger det smukke Tranekær slot omgivet af slotssøen og den smukke TICKON have med spændende kunstinstallationer. Vejen bugter sig gennem byen omgivet af de smukke gamle bindingsværkshuse. Frokosten nydes på en af byens spisesteder: Tranekær Slotskro, Restaurant Generalen og Café Orangeriet. Der kan også hentes inspiration i Medicinhaverne og Trankær Slotsmølle, eller man kan nyde roen i den smukke Slotskirke.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Hans Ole Pedersen på tlf. 28609104 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Botoften 11

5953 Tranekær

boligID: 10760

Kontantpris

1.595.000 DKK

Udbetaling

80.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.269 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

7.035 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

5.950 DKK

Type

Fritidshus

Bolig (BBR)

70 m2

Værelser

4

Grundareal

1223 m2

Byggeår

2006

Energimærke

F1

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5516
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Botoften 11, 5953 Tranekær.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Hans Ole Pedersen på 28609104 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering