Købsaftale underskrevet
placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Sommerhus på stranden med den smukkeste udsigt

Boligtilbolig.dk ejendomsmægler tilbyder nu denne enestående mulighed for at bo i vandkanten med den smukkeste udsigt til Romsø og skibene i Storebælt. At sidde her og nyde morgen kaffen på en sommerdag kan ikke beskrives. Det er balsam for sjælen. Her er kun de mennesker på stranden, som bor i de ca. 60 huse der alle ligger ned med direkte adgang til stranden og vandet. Det er i sandheden en perle.

Sommerhuset er løbende renoveret og godt vedligeholdt. Det fremtræder således klar til indflytning. Huset rummer nyere køkken fra 2019. Her er fra hele rummet den smukkeste udsigt til havet. Spisepladsen er til 6 personer, men der kan
gøres plads til 8 spisende. Stuen er ikke stor, men super hyggelig og her er fin plads til at spille spil eller til at sidde og se Tour de France eller Nyhederne. Badeværelse er med klinker og bruseniche og har en god størrelse. Loftrummet er udnyttet til 4 sovepladser. Ydermere er der anneks med dobbeltseng. Huset har flere gode terrasser og i sommerhalvåret er det mest her man opholder sig. Dette også fordi flere områder er overdækket og således fungerer som en ekstra stue. Fra alle terrasser er der udsigt til
vandet.

Huset har delvis nye vinduer og indeholder. som sagt et næsten nyt køkken. Huset har indlagt fibernet, har varmepumpe og der er solfanger på annekset. Der er for nyligt etableret træterrasse mellem huset og stranden, og huset er malet i sommeren 2021.

Ejendommen er beliggende på lejet grund, herved er der ikke udgift til ejendomsskat (grundskyld).

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Ejnar Villy Thorsen på tlf. 2840 0182 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Bøgebjergvej 40

5380 Dalby

boligID: 11083

Type

Fritidshus

Bolig (BBR)

32 m2

Værelser

2

Byggeår

1960

Etager

1

Grundareal

250 m2

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5454
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering