placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Søger du ejendommen med de mange kvadratmeter og de mange muligheder?

Søger du ejendommen med de mange kvadratmeter og de mange muligheder? Så er det Lejbøllegårdvej som du skal se nærmere på!

Ejendommen kan ved nærmere ansøgning eventuelt have mulighed for opdeling i beboelse og erhverv.

Rødstensejendommen som muligvis kan blive registeret som beboelse, beriges med højt til loftet, flotte detaljer, rustikt udtryk samt flotte planke- og sildebensparket. Her får du: stor vinkelstue med flotte karnapper, køkken, flot fordelingshall md opgang til tre rummelige værelser samt badeværelse.

Ejendommens typiske erhvervsdel som tidligere har lagt huse til biograf og senere supermarked, har dag en masse kvadratmeter at byde nye drømme velkommen til -her er det kun din fantasi som sætter grænser.

Tæt har du til handlemuligheder og grønne naturområder - og skal der større indkøb til, finder du Svendborgs hyggelige gågader en kort køretur fra egen matrikel.

Hos Boligtilbolig.dk er det sælger selv som fremviser - så har du endnu ikke bestil en fremvisning af denne spændende ejendom, er du allerede nu velkommen til at træffe Anette på tlf.: 91962060.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Anette Jensen på tlf. 91962060 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Lejbøllegårdvej 1

5953 Tranekær

boligID: 11315

Kontantpris

795.000 DKK

Udbetaling

795.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.414 DKK

Grundareal

998 m2

Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

IMG_7339
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Aftal fremvisning

Ring til Anette Jensen på 91962060 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering