Åbent hus søndag, 11. oktober 11:00
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

SMUK udsigt over kuperet landskab ved Jordløse Bakker - "DE FYNSKE ALPER"

FLEXBOLIG - MÅ ANVENDES SOM FRITIDSBOLIG: Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder æstetisk smuk liebhaverejendom. Bindingsværk med stråtag - renoveret med respekt for husets alder og arkitektur - her mødes nutidens krav til det moderne liv med klassisk arkitektur i en smuk symfoni. Flot anlagt have efter tegning af havearkitekt skaber hyggelig atmosfære, som i samspil med denne smukke ejendom tilbyder en ny ejer ro, fordybelse og harmoni – et godt udgangspunkt for det gode liv.

Ejendommen er beliggende i naturskønne omgivelser i kuperet og skovrigt terræn ved Jordløse Bakker - De Fynske Alper. Naturen ligger lige uden for døren og byder på fantastiske naturoplevelser hvad enten du går, løber eller cykler.

Blot 2 km til Jordløse Friskole og 5 km til Haarby, som byder på flere gode dagligvarebutikker, bager, skole og fritidsaktiviteter.

Ejendommen indeholder lækkert køkken med vitrineskabe og olierede bordplader. Skøn spisestue med plankegulv, synlige loftsbjælker og pillebrændeovn, som er computerstyret. Udgang til sydvestvendt terrasse. Hyggelig opholdsstue med plankegulv, synlige loftsbjælker og pejseindsats. Entre med gulvvarme. Værelse med korkgulv. Fordelergang med klinker. Toilet med gulvvarme. Bryggers fra 2018 med gulvvarme og god bord- / skabsplads. Værksted / fyrrum med klinker samt udgang til have.

1. salen indeholder fordelergang med parketgulv. Dejligt værelse med 2 kviste og korkgulv. Badeværelse med kvist og gulvvarme samt brus og badekar. Skønt værelse med kvist og flot udsigt til Jordløse Bakker samt granplantage og kuperet landskab. Dejligt soveværelse med 2 kviste samt smuk udsigt til Jordløse Bakker samt granplantage og kuperet landskab.

Til ejendommen hører også dobbelt carport med redskabsrum

Ejendommen opvarmes med BIOTECH PILLEFYR. FIBERNET på ejendommen.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Tonny Morris Floodness på tlf. 51868849 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Søbo Løkker 20

5683 Haarby

boligID: 10165

Åbent hus

Søndag, 11. oktober

11:00 til 15:00

Kontantpris

1.795.000 DKK

Udbetaling

90.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.030 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

7.297 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

6.380 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

221 m2

Værelser

8

Grundareal

804 m2

Byggeår

1852

Energimærke

D

Etage

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Søbo Løkker 20, 5683 Haarby.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Tonny Morris Floodness på 51868849 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering