Skønt rækkehus i roligt kvarter op til grønt område

Boligtilbolig.dk ejendomsmægler tilbyder nu dette skønne rækkehus i det populære Tornbjerg kvarter. Huset ligger i roligt vænge med godt naboskab, og haven ligger op til grønt område med græs og træer. Huset er løbende vedligeholdt, og fremtræder i fin stand og stadig med mulighed for at sætte sit personlige præg.

Huset indeholder entré med klinker på gulvet. Fra entréen er der adgang til køkken/alrum med parketgulve. Køkkenet er åbent til spisepladsen, som i dagligdagen nemt har plads og l 4-6 personer. Er der flere gæster kan man via den dobbelte franske dør gå ind i stuen, hvor der er fin plads til såvel en spise- som en opholdsafdeling. Flere af husene har alternativt opdelt stuen så der bliver et ekstra værelse. Fra stuen er der udgang til terrassen og videre til haven. Det er en fin overskuelig have med udsigt til det grønne område. Terrassen har sol fra middag og til sen aften når solen går ned. Tilbage i huset finder du soveværelse med skabsvæg. Der er ligeledes værelse/kontor med god plads. Her er der adgang til loftet, som er indrettet med gulv og hylder mellem spær således det kan bruges som opbevaringsrum. Huset har fint badeværelse med bruseniche. Her er naturligvis gulvvarme samt håndklædevarmer. Endelig er der praktisk stort bryggers med vaskefaciliteter.

Til huset hører carport med redskabsskur. Der er mindre overdækket terrasse i forbindelse med carporten. Der er ligeledes plads til at sidde foran huset og nyde en kop kaffe i morgensolen. Forhaven er anlagt med græs og buske. Alt i alt et rigtigt fint rækkehus i skønt kvarter. Du er via stisystemet rundt i området og har nem adgang til skole, pasning, gymnasium og alle indkøbsfaciliteterne ved Bilka og Rosengårdscentret.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Slørhatten 24, Odense SØ så skal du være velkommen til at kontakte Jørgen Leif Hansen v/ Uffe på telefon 2517 8428 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Slørhatten 24
5220 Odense SØ
boligID: 10343
Kontantpris 1.698.000,-
Udbetaling 85.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.947,-
Brutto ekskl. ejerudgift 6.953,-
Netto ekskl. ejerudgift 6.084,-
Tjek boliglån
Type Rækkehus
Bolig (BBR) 96m2
Værelser 3
Grundareal 300m2
Byggeår 1983
Energimærke B
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu