Skønt landsted beliggende på 3779 kvm. grund. med mulighed for heste- el. fårehold.

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder skønt landsted beliggende på 3779 kvm. grund. med mulighed for folde til heste- el. fårehold. Stald samt lade med betongulv og port - her er mulighed for at opsætte hestebokse, som kan muges ud med bobcat / staldcat. Bigballer kan ligeledes sættes ind i laden med traktor / teleskoplæsser. Laden kan også bruges til stort og godt værksted med plads til lift til biler. Ejendommen er istandsat med respekt for husets alder og arkitektur bl.a. med lækkert landkøkken fra 2006 med vitrineskabe, stuer med synlige loftsbjælker og det flotte gamle panelloft samt spisestue med slagbænk. Går du med drømmen om at udleve din indre bonderøv og sælge frugt og grønt ved vejen af egen avl, er beliggenheden perfekt ud til Ebberupvej med et dagligt flow af kunder. Lukket gårdsplads med fine parkeringsmuligheder. Mulighed for flexbolig. Verden skal opleves og venner og familie besøges, så ud over pilleovn som dagligt opvarmer ejendommen, kan oliefyret opvarme ejendommen, når husejer er væk i længere tid ad gangen. Til ejendommen hører også dobbelt carport, som også kan anvendes til skøn overdækket terrasse samt isoleret udhus. Ejendommen indeholder: Bagindgang med god skabsplads. Bryggers / fyrrum Badeværelse med brus og gulvvarme. Lækkert landkøkken fra 2006 med god bord- / skabsplads. Flotte vitrineskabe samt hylde til porcelæn. Spisestue med slagbænk, synlige loftsbjælker og flot panelloft. Dejlig opholdsstue med synlige loftsbjælker og dobbelte franske døre til fjernsynsstue. Smuk udsigt over kuperet landskab. Fjernsynsstue med pilleovn. Synlige loftsbjælker og dejlig udsigt over kuperet terræn. Opholdsstue med synlige loftsbjælker og smukt panelloft. Dejlig udsigt over kuperet terræn. Rummeligt soveværelse med skabsvæg og flot udsigt til gårdsplads og jordstykke, som kan bruges til hestefold. 1.SALEN INDEHOLDER: Skøn opholdsstue med loft til kip og synlige hanebånd. Smuk udsigt over kuperet landskab. Soveværelse med loft til kip og synlige hanebånd. Uudnyttet loftsrum, hvor ekstra værelse kan etableres. For en uforpligtende fremvisning kontakt sælger, Henning og Elin på tlf: 2682 6439, som selv fremviser deres dejlige ejendom.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se 15, Ebberupvej, Glamsbjerg så er du være velkommen til at kontakte Henning Peter Frederiksen på telefon 2671 6439 eller maile til sælger seneca.frederiksen@live.dk og aftale en uforpligtende fremvisning.

Ebberupvej 15
5620 Glamsbjerg
boligID: 9393
Kontantpris 925.000,-
Udbetaling 50.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.502,-
Br / Nt ekskl. ejerudgift 3.991,-
Type Villa
Bolig (BBR) 215m2
Værelser 8
Kælder 0m2
Grundareal 3779m2
Byggeår 1890
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu