Skøn villa på stor grund

Boligtilbolig.dk ejendomsmægler tilbyder her en skøn villa i det attraktive Fraugde.
Villaen er beliggende i børnevenligt område tæt på naturen. Skal du pendle, er du ligeledes tæt på motorvejen, og indkøb kan foretages i Danmarks største udvalg ved Rosengårdscentret og Bilka byen, som blot er 8-10 minutters kørsel fra denne skønne villa.

Selve villaen indeholder stor entré med god plads til garderobe. Fra entréen er der adgang til skøn vinkelstue med stort vinduesparti til haven, som giver masser af lys i stuen. Der er udgang til den delvist overdækkede terrasse, og herfra videre adgang til haven, som har masser af plads til leg og aktiviteter.
Tilbage i villaen er der for nuværende åbnet op til det oprindelige værelse, som bruges som spisestue. Der kan man lukke igen og etablere et ekstra værelse. Foruden dette værelse er der dejligt stort soveværelse med masser af skabsplads.
Køkkenet er holdt i lyst træ og hvidt. Her er mindre spiseplads. Badeværelset er med badekar og gulvvarme. Endelig er der stort bryggers med vaskefaciliteter.

Til villaen hører carport samt stort isoleret udhus/anneks der kan bruges til ex. hjemmekontor. Der er ydermere stort udhus og faciliteter til dyrehold som duer, høns, kaniner eller lignende.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Østparken 155, Odense SØ så skal du være velkommen til at kontakte Christian Verner Jensen på telefon 2127 2803 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Østparken 155
5220 Odense SØ
boligID: 10262
Kontantpris 1.575.000,-
Udbetaling 80.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.323,-
Brutto ekskl. ejerudgift 6.249,-
Netto ekskl. ejerudgift 5.574,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 107m2
Kælderareal 0m2
Værelser 3
Grundareal 1024m2
Byggeår 1979
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu