Skøn villa med isoleret udestue og anneks

Boligtilbolig.dk ejendomsmægler tilbyder nu denne skønne villa i det attraktive Dalum.
Villaen er af nuværende ejer renoveret og fremstår således indflytningsklar. Villaen har en god rumfordeling, og tilmed et anneks og isoleret udestue, som ikke er en del af bolig kvadratmeterne. Villaen ligger med skøn udsigt over grønt område og på en god stor grund med flere terrasser og mulighed for leg.

Selve villaen indeholder stor lys entré med fin garderobeplads. Fra entréen er der adgang til den store stue, som har virkelig smukke trægulve som er originale. Det fortæller lidt om at villaen er bygget i gode materialer. Der er i opholdsrum ligeledes synlige bjælker i loftet, som giver en hyggelig stemning i rummene. Fra den store stue er der udgang til overdækket terrasse, og herfra videre adgang til haven. Fra opholdsstuen er der åbent med dobbeltdør til køkken/alrummet. Her er der samme smukke gulv i spiseafdelingen. Pladsen er rigelig til at der kan indrettes med langbord til 10-12 personer. Køkkenet er få år nyt og holdt i lyse nuancer. Ønsker man et andet udtryk kan fronter males. Køkken/alrummet er i vinkel således der også er blevet plads til en spiseplads til dagligdagen. Måske en lille sofa som alternativ til at skabe en hyggelig cafe stemning i dette hjørne. Der er udgang til havestuen, som er meget luksuriøs med klinker, vandskurede vægge og naturligvis isoleret.
Fra udestuen er der videre adgang til overdækket terrasse, og via denne kan du gå ind i annekset som er i boligkvalitet. Her er isoleret og der er varmepumpe til opvarmning. Perfekt rum til hjemmekontor eller måske liberalt erhverv med behandling eller lignede.
Tilbage i villaen finder du i entréen et gæstetoilet. Her er der mulighed for at inddrage garderoben således man kan etablere en bruseniche.
Der er i villaens værelsesafdeling 2 børneværelser samt soveværelse med skabsvæg. Badeværelset er dejligt stort med bruseniche, håndklædevarmer og ”indbygget” vaskefaciliteter.

Villaen har dejlig stor tør kælder. Her er badeværelse og sauna som dog ikke længere virker, men den kan reetableres. Der er stor klassisk gildesal med pejs samt disponibelt rum.

Til villaen hører carport samt redskabsskur. Villaen er af nuværende ejer blevet ekstra isoleret med 300 mm på loftet samt isolering i etageadskillelsen. Der er skiftet vinduer for få år siden, og det meste el er ligeledes skiftet. Med andre ord fremstår villaen indflytningsklar således nye ejer blot skal tilsættes deres personlige præg til denne kvalitetsvilla.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Dalumgårds Allé 23, Odense SV så skal du være velkommen til at kontakte boligtilbolig.dk på telefon eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Dalumgårds Allé 23
5250 Odense SV
boligID: 10051
Kontantpris 3.648.000,-
Udbetaling 185.000,-
Ejerudgift pr. måned 3.083,-
Brutto ekskl. ejerudgift 14.849,-
Netto ekskl. ejerudgift 13.001,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 157m2
Kælderareal 60m2
Værelser 5
Grundareal 879m2
Byggeår 1963
Energimærke E
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu