Skøn udsigt til Dalbybugten i 1. række

Ejendomsmægler boligtilbolig tilbyder dette skønne sommerhus med bedste placering i Dalbybugten, som er kendt for den dejlige sandstrand og det lave og rolige vand, som er yderst børnevenligt. Sommerhuset er bygget i vedligeholdelsesfrie materialer, og på støbt fundament således det er nemt at holde. Fra terrassen er der skøn udsigt over stranden og bugten, og huset vender perfekt i forhold til solen således du kan sidde og nyde de smukkeste solnedgange over vandet med markerne omkring bugten, som tilstødende smuk kulisse.

Ved indgangen er der lukket gård med solterrasse, som er perfekt til morgenkaffen og avisen. Selve huset indeholder entré med lille hyggekrog. Der er adgang til badeværelse med trægulv i maritim stil. Fra entréen er der videre adgang til et ægte sommerhus køkken, hvor der lige er plads til at lave salaten og koge de nye kartofler mens grillen gøres klar. Fra køkkenet er der adgang til stor dejlig lys stue med smuk udsigt til vandet da hele gavlen er i glas. Stuen har brændeovn således man hurtigt kan varme huset op en efterårsdag. Fra stuen er der adgang til soveværelse med opbevaringsplads samt værelse med to evt. 3 sovepladser. Dette værelse har ligeledes opbevaringsplads. Fra stuen er der udgang til skøn træterrasse som er delvis overdækket, så man kan sidde i læ for duggen om aftenen. Fra terrassen er der nedgang til haven og en ekstra terrasse med læhegn i glas. Haven er holdt i naturstil med langt græs. Det skal blot slås for at få en stor græsplæne. Fra haven er der direkte adgang til stranden. Denne er som nævn yderst børnevenlig med lavt vand de første 25-30 meter og masser af sand.

Med andre ord et super dejligt indflytningsklart sommerhus som blot venter på at byde nye ejere velkommen til et liv i første række med masser af natur, hygge, nærvær og gode stunder med familie og venner.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Mågevej 26, Mesinge så skal du være velkommen til at kontakte Conny Krenz på telefon 2122 2180 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Mågevej 26
5370 Mesinge
boligID: 10180
Kontantpris 1.248.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.126,-
Brutto ekskl. ejerudgift 5.230,-
Netto ekskl. ejerudgift 4.499,-
Type Fritidshus
Bolig (BBR) 55m2
Værelser 3
Grundareal 545m2
Byggeår 1939
Etage 1
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu