Skøn og hyggelig 2 familie ejendom

Boligtilbolig.dk ejendomsmægler tilbyder nu denne hyggelige 2 families ejendom i attraktivt kvarter, hvor der ikke er langt til hverken indkøb, bager, børnehave, hyggelige gåture ved Odense Å, offentlig transport og den altid aktive gågade. Derudover er der let adgang til det fynske motorvejsnet, IKEA og Rosengårdscenteret, ligesom den kommende letbane, som vil være med til at binde byen sammen og som blandt andet stopper ved det nye OUH og Universitetet.

Ejendommen er løbende renoveret og fremstår i god stand. Den er for nuværende indrettet som 2 lejligheder, men kan forholdsvis enkelt opbygges til en stor skøn villa. Til ejendommen hører solfyldt have med træer og plads til både trampolin og hygge på terrassen.
Ejendommen indeholder trappeopgang med adgang til stuelejligheden, hvor du kommer ind i lille entré. Herfra er der adgang til den store stue som ligger en suite med den anden stue. I stuerne, er der fine plankegulve og der er fransk dobbeltdør mellem de to stuer. På de kolde dage kan du tænde op i den effektive brændeovn, som er placeret i hjørnet af stuen så varmen kommer rundt. Fra den store stue er der udgang til terrassen og den hyggelige gård med masser af muligheder for at indrette hyggeligt med loungemøbler, langbord og grill mm.
Fra terassen/gårdhaven er der naturligvis adgang til haven.
Tilbage i ejendommen er der fra stuen adgang til hyggeligt køkken alrum. Køkkenet er med fyldninger og porcelænsgreb. Der er fin spiseplads og på de varme sommerdage kan man gå direkte ud på terrassen fra køkkenet. Endelig er der badeværelse med lyse fliser og bruseniche. På badeværelset er der naturligvis gulvvarme.

På 1. salen er der som sagt lige nu en selvstændig lejlighed. Den er indrettet med fint lyst køkken med spiseplads. Der er renoveret badeværelse, 2 sammenhængende stuer og et soveværelse. Man kan flytte rundt på vægge da disser er ”lette” vægge. Ønsker man således én samlet villa kan det nemt indrettes med 3-4 værelser og et stort badeværelse i det nuværende køkken.
Endelig er der fin kælder med flere gode disponible rum. Der er i det ene rum indrettet som et soveværelse, men det er ikke godkendt til beboelse. Endelig er der vaskerum med vaskefaciliteter. Kælderen har egen indgang.

Ejendommens tag er isoleret. Flere vinduer i ejendommen er løbende skiftet. Til ejendommen hører ligeledes garage, men god plads til opbevaring.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Tjørnevej 4, Odense SØ så skal du være velkommen til at kontakte Pia Richardt på telefon 2544 3994 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Tjørnevej 4
5220 Odense SØ
boligID: 10381
Kontantpris 2.498.000,-
Udbetaling 125.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.359,-
Brutto ekskl. ejerudgift 10.199,-
Netto ekskl. ejerudgift 8.927,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 141m2
Kælderareal 81m2
Værelser 5
Grundareal 744m2
Byggeår 1951
Energimærke E
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu