placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Skønt træhus

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder skønt træhus fra 2017, som er velindrettet med bl.a. loft til kip i stue, der giver en fantastisk rumfornemmelse. Huset emmer og hygge, og har en dejlig atmosfære af ro og velvære. Kreativiteten kan udfoldes både i atelieret med dejligt lysindfald og på værkstedet med loft til kip. Til ejendommen hører også carport.

Ejendommen er beliggende på 1182 kvm. grund, hvor haven er udlagt med græs og skønne højbede.

Her kan du udleve iværksætter drømmen som kunsthåndværker med atelier og værksted fra en ejendom, som er beliggende ud til vej med dagligt kunde-flow og gode parkeringsmuligheder på grunden. Eller måske du har lyst til at at bo billigt i nyere hus med overskud til at opleve verden og rejse ud at se de steder, som du altid har drømt om.

Ejendommen er beliggende 8 km fra Bogense med gode indkøbsmuligheder og 10 km fra motorvej.

Ejendommen indeholder:

Køkken åben til skøn stue med plankegulv og loft til kip.Huset har et dejligt indeklima og opvarmes af pillebrændeovnen i stuen - det giver lyst til at hygge i sofaen med en god bog eller spille backgammon. Fra stuen er der adgang til rummelig hems. Huset byder også på dejligt soveværelse med plankegulv samt skønt værelse med plankegulv. Badeværelse med brus.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Bent Gregers Kidmose på tlf. 42517328 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Middelfartvej 140

5400 Bogense

boligID: 10783

Kontantpris

749.000 DKK

Udbetaling

40.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.359 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

3.252 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

2.777 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

76 m2

Værelser

3

Grundareal

1182 m2

Byggeår

2017

Energimærke

E

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5516
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Middelfartvej 140, 5400 Bogense.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Bent Gregers Kidmose på 42517328 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering