placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Skønt sommerhus på stor grund

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder dette fine sommerhus, beliggende på stor grund med masser af muligheder leg og hygge med familien. Huset er i Porelet gasbeton, hvilket er optimalt til et hus der ikke bruges hele året.

Huset er indrettet med 3 soveværelser og et dejligt lyst køkken/alrum som flyder over i stuen, som har store vinduer til haven. Fra stuen er der udgang til terrassen, som er delvist overdækket. Her kan du således sidde og hygge med familien og venner selv når duggen falder. Der er brændeovn i huset, som kan opvarme hele huset på en vinterdag. Der er loft til kip hvilket giver en skøn rumfornemmelse. Væggen som adskiller værelser mod stuen har vinduer i toppen hvilket også giver ekstra lys både i stuen og på værelserne. Badeværelset er delvist moderniseret med bruseniche i glassten. Fa køkkenet er der udgang til morgensol terrasse i træ.

Til huset hører en dejlig stor have med masser af plads til leg og hygge. Haven er børnevenligt indhegnet med hegn og låger. Der er ydermere en garage og en carport samt et skur/værksted. Når solen skinner og vandet kalder på en dukkert, er det blot 300 meter fra husindgangen til strandkanten.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Leif Henning Ditlevsen på tlf. 66114154 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Østparken 56

5450 Otterup

boligID: 11176

Kontantpris

1.700.000 DKK

Udbetaling

85.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.099 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

8.712 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

7.025 DKK

Type

Fritidshus

Bolig (BBR)

77 m2

Værelser

4

Grundareal

845 m2

Byggeår

1980

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5454
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Østparken 56, 5450 Otterup.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Leif Henning Ditlevsen på 66114154 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering