placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Skønt endehus med udestue og kælder

Skønt endehus med udestue og kælder

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder dette fine rækkehus beliggende i lukket vænge og med grønt område blot 50 meter fra huset på solsiden af vejen.

Huset indeholder stor rummelig entré med plads til skabe mm. Herfra er der adgang til 3 gode værelser. Det kunne være forældresoveværelse og evt. med et stort walk-in-closet. Fra entréen kommer du ind i lyst køkken, som er virkeligt lækkert. Her er basis for masser af hygge med maden, da man kan stå overfor hinanden og det giver en god arbejdsro i køkkenet. Fra køkkenet er der adgang til stor lys stue med spiseafdeling. Fra køkkenet er der desuden adgang til havestue, som kan fungere som en ekstra stue. Specielt i det tidlige forår og den sene sommer, er det et perfekt rum at opholde sig i og nyde aftenen, selvom det er blevet lidt køligt udenfor. Badeværelset er delvist moderniseret og fremtræder lyst og venligt.
I kælderen er der disponibelt rum som fungerer som vaskekælder/køkken. Desuden er der en fin kælder, som tidligere har været udlejet for 2.000 kr. om måneden. Her er eget badeværelse og kælderen har naturligvis også egen indgang.
Endelig er der fin overskuelig have samt dejlig stor flisebelagt solgård. Til huset hører også ældre garage, som primært bruges til opbevaring mm.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, WR Ejendomme ApS på tlf. 2880 0850 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Birkedals Allé 58

5250 Odense SV

boligID: 11090

Kontantpris

2.498.000 DKK

Udbetaling

125.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.208 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

10.752 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

9.245 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

109 m2

Værelser

4

Grundareal

595 m2

Byggeår

1959

Energimærke

E

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5454
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Birkedals Allé 58, 5250 Odense SV.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til WR Ejendomme ApS på 2880 0850 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering