placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Skønt beliggende ejendom med flot havudsigt

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder skønt beliggende ejendom med flot havudsigt. Ugenert og lukket have, hvor grillen startes op på terrassen, og det lækre måltid nydes med familie og venner. Denne skønne ejendom byder på ro og skønne naturoplevelser i den populære Båring Vig. Båring Vig giver perfekte muligheder for fiskeri, windsurfing, havkajak og vandski. Det er her livet leves !

Til ejendommen hører dobbelt carport samt rummelig garage / værksted med betongulv.

Velkommen indenfor i denne spændende ejendom. Vi træder indenfor i bryggerset. Herfra går vi ind i husets hyggelige køkken med spiseplads. Fra køkkenet er der en smuk udsigt over marker, hvor du kan følge årstidernes skiften . Er du morgenfrisk kan du få et glimt af bukken, som springer over marken.

Må jeg have lov at præsentere jer for husets vinkelstue med udgang til terrasse. Fra stuen er der adgang til værelse. Det er også mulighed at lægge værelset til stuen. Husets tilbygning byder på 2 gode værelser, hvor gavlværelset har udgang til skøn terrasse.

Husets 1. sal byder på repos samt værelse. Opholdsstuen med kvist byder på en fantastisk havudsigt. Fra opholdsstuen går vi ud på terrassen, hvor den storslåede udsigt over hav og eng kan nydes i fulde drag. På den stille sommeraften nydes solnedgangen med et koldt glas hvidvin.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Sussi Anita Hansen på tlf. 23268892 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Kystvejen 36

5466 Asperup

boligID: 10589

Kontantpris

945.000 DKK

Udbetaling

50.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.559 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

4.818 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

3.906 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

163 m2

Værelser

6

Grundareal

717 m2

Byggeår

1827

Energimærke

D

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5454
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Kystvejen 36, 5466 Asperup.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Sussi Anita Hansen på 23268892 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering