placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Skønt beliggende 122 kvm. bolig beliggende på ugenert grund.

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder skønt beliggende 122 kvm. bolig beliggende på ugenert grund. Dette hus er prisbilligt, så du har også muligheden for at bygge dit drømmehus på ugenert grund med veletableret have. Til ejendommen hører carport samt 44 kvm garage opført i 2008.

Ejendommen indeholder bryggers med adgang til badeværelse med brus. Køkken med spiseplads og synlige bjælker samt udsigt til have. Opholdsstue og spisestue med synlige loftsbjælker. I stueplan er også værelse. På 1 salen er 12 kvm. værelse. De resterende 38 kvm. tagetage er uudnyttet, men vil kunne inddrages til beboelse ved renovering af ejendommen.

Ejendommen er beliggende 4 km fra Vissenbjerg. Vissenbjerg er Fyens højest beliggende by med en central beliggenhed med 10 min. kørsel til motorvej og 20 min. til Odense og Trekantområdet ved Fredericia. Fra Vissenbjerg går der bus til både Assens og Odense. Gode indkøbsmuligheder i flere dagligvarebutikker samt hos den lokale bager. I Vissenbjerg finder du også vuggestue, børnehave og skole. Idræts- og Kulturcentret er omdrejningslivet for sport og fritidsaktiviteter. Skovene og den flotte kuperede natur omkring byen giver spændende mountainbike- og vandreture. Kulinariske oplevelser får man på Vissenbjerg Storkro. Terrariet Reptile Zoo huser Skandinaviens største samling af padder og krybdyr - en spændende oplevelse for både voksne og børn. Byens vartegn er det 80 meter høje fjernsynstårn, som kan ses 7 km væk. Du kan nyde udsigten over det smukke landskab på Højfyn fra Udsigten i Vissenbjergskoven. Skoven kaldes for røverskoven, da et gammelt sagn fortæller, at skoven var hjemsted for Vissenbjergrøverne. Den årlige tilbagevendende folkefest, Røverfesten, tager også sit afsæt heri.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Maria Worre på tlf. 28997514 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Andebøllevej 150

5492 Vissenbjerg

boligID: 11049

Kontantpris

374.000 DKK

Udbetaling

25.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.183 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

2.195 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

1.736 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

122 m2

Værelser

3

Grundareal

1244 m2

Byggeår

1900

Energimærke

G

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

Facetune_23-06-2022-10-18-01
Michella Elbek
Boligtilbolig.dk
Daglig leder, Ejendomsmægler

Michella Elbek er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Andebøllevej 150, 5492 Vissenbjerg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Maria Worre på 28997514 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering