placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Skøn villa i lukket vænge – Grønnemose

Boligtilbolig.dk har nu fornøjelsen af at tilbyde denne super velbeliggende villa med en god planløsning og en underetage i boligkvalitet. De 49 m2 i underetagen er godkendt til beboelse, og hertil kommer at der er godkendt erhverv på 21 m2. Der er således mulighed at drive liberalt erhverv på ejendommen.

Selve villaen indeholder i stueplan entré med god plads. Herfra er der adgang til køkken/alrum med stor spiseplads og udgang til haven. Køkkenet er lyst og med halvmur til spisepladsen, som fungerer som en hyggebar i hverdagen. Fra køkken/alrummet er der adgang til stor vinkelstue med masser af plads til at indrette med spiseafdeling og opholdsafdeling. Der er faktisk så meget plads at man kan etablere et ekstra værelse, hvis man skulle være behov for dette.
I stueplan er der ydermere 2 værelser. Det ene med skabsvæg og udgang til svalegangen. Denne er med nyt træ og gelænder. Svalegangen er perfekt at sidde på og nyde morgensolen, og en kop god kaffe mens udsigten nydes. Endelig er der badeværelse med gulvvarme og både badekar og stor bruseniche.
I underetagen er der 3 gode værelser mod vejen, som er godkendt til beboelse. Der er ligeledes gildesal/legerum/hobbyrum. I underetagen er der også badeværelse og et disponibelt rum.

Til villaen hører en nem have med plads til leg og ophold. Der er en fin terrasse samt skur. Til bilerne er der parkering foran villaen. Villaen er løbende vedligeholdt og nuværende ejer har foruden den nye svalegang også skiftet taget.

I løbet af 2021 bliver der etableret en cykelsti ind til Aarup By, samt et transportcenter ude omkring motorvejsafkørslen.

Ring til sælger og aftal en fremvisning og oplev alle mulighederne.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Katja Jyde Nielsen på tlf. 4259 4943 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Violvej 9

5560 Aarup

boligID: 10438

Kontantpris

1.198.000 DKK

Udbetaling

60.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.196 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

7.302 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

5.752 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

166 m2

Værelser

5

Grundareal

797 m2

Byggeår

1974

Energimærke

D

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

IMG_7339
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Violvej 9, 5560 Aarup.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Katja Jyde Nielsen på 4259 4943 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering