placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Skøn villa i bunden af lukket vænget op til grønt område

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder nu denne indflytningsklare villa med bedste beliggenhed i Langeskov. Du har grønt område som nabo, og skal børn i skole eller børnehave, er det blot 2 minutter på stien, som starter foran villaen. Villaen er løbende vedligeholdt og fremstår således indflytningsklar.

Selve villaen indeholder god rummelig entré med plads til gæsters overtøj. Fra entréen er der adgang til stuen, som er i åben forbindelse med køkken. Stuen er rigelig stor til at rumme en spise- og en opholdsafdeling. Er der mange gæster er her også plads til langbord. Køkkenet er holdt i lys,t og her er fin plads til stor kogekunst. I forbindelse med køkkenet er der bryggers, som nok i dagligdagen vil fungere som indgang. Her er masser af plads til tøj og sko. Vaskefaciliteterne er ligeledes her. Tilbage i stuen er der udgang til overdækket terrasse, her kan de skønne sommeraftner nydes selvom duggen falder. Du har faktisk sol fra morgen til aften, da den vender stik syd. Fra terrassen er der kig til haven med masser af plads til leg og hygge. Tilbage i villaen er der værelsesafdelingen. Her finder du stort soveværelse med skabsplads. Der er 2 ekstra værelser samt badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Til villaen hører stor carport med indbygget redskabsskur. Der er flisebelagt indkørsel, samt stykke med sten hvor trailer eller campingvogn kan holde. Haven er holdt enkel med græs, og derfor nem at holde. Er du til bede er der masser af plads til at skabe dette.

En skøn villa med bedste beliggenhed i forhold til natur, indkøb, skole, idræt, toget, motorvejen i det skønne liv i Langeskov.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Martin Hjorth Kretzchemer Christiansen på tlf. 3119 6925 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Grønvangen 104

5550 Langeskov

boligID: 10806

Kontantpris

1.748.000 DKK

Udbetaling

90.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.103 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

7.182 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

6.245 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

106 m2

Værelser

4

Grundareal

767 m2

Byggeår

1980

Energimærke

C

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Grønvangen 104, 5550 Langeskov.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Martin Hjorth Kretzchemer Christiansen på 3119 6925 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering