placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Skøn villa i bunden af lukket vænge

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder her en super fin villa som er løbende renoveret og fremstår således indflytningsklar. Villaen ligger i bunden af lukket vænge med adgang til åstien som er perfekt til en gå eller løbetur i den skønne natur. Selve villaen har en skøn have med frugttræer og gammel bøgehæk der afgrænser haven rundt så man er dejlig ugenert.

Selve villaen indeholder entre med klinker og plads til gæsters overtøj. Fra denne er der adgang til stor lys spisestue med trægulv. Spisestuen ligger i forbindelse med køkken så den i praksis fungerer som et køkken/alrum. Fra spisestuen er der udgang til skøn terrasse med markise så man kan sidde ud i skyggen og nyde sin mad eller blive længere og sidde i læ for duggen. Tilbage i villaen er der fra spisestuen adgang til værelse med indbyggede skabe. Fra dette værelse er der direkte adgang til badeværelse med gulvvarme og lyse klinker. Dette badeværelse kan ligeledes tilgås fra entreen således det også fungerer som gæstetoilet. Køkken er holdt i kirsebær og med kompositbordplade. Der er spiseplads i køkken til de daglige måltider eller til børn der laver lektier eller hygger mens man er i køkkenet. Selve køkkenet har masser af skabsplads og ydermere er der sokkelskuffer som giver ekstra opbevaringsplads. I forbindelse med køkken er der et ekstra værelse/kontor og der er naturligvis et godt funktionelt bryggers som i dagligdagen fungerer som indgang.
På 1. salen er der en meget stor stue med loft til kip. Her er masser af lys fra de store Velux vinduer samt vinduer i næsten hele gavlen. Der er udgang til svalegang som er perfekt til at sidde på og nyde solen og udsigten til å-dalen og åen som lige kan skimtes. Fra opholdsstuen er der et mindre kontor/værelse som er et gennemgangsrum. Man kan selvfølgelig sætte en væg op såfremt man ønsker dette. Her er indgang til lækkert soveværelse med stor walk-in-closet hvor der er masser af plads til tøj og sko. Endelig er der lækkert badeværelse med gulvvarme og stor bruseniche. Her er dobbelt håndvask og fin plads i skuffer til håndklæder og toiletsager.

Endelig er der som nævnt en skøn have med plads til hygge. Der er stor terrasse hvor både langbord og grill kan få plads Markisen gør terrassen til en ekstra stue i sommerhalvåret. Rundt i udhæng er der spots som skaber en god stemning om aftenen både sommer og vinter. Der er fin garage og isoleret skur samt plads til cykler. Drivhuset venter bare på tomat og agurk planterne. Selve huset er som nævnt løbende renoveret/forbedret. Her er nyere vinduer, træværk står godt eller er skiftet, taget er fra 1984 og holder mange år endnu. På alle måder en super fin villa som skal opleves.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Rene Haudgaard på tlf. 5192 4590 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Biskorupvej 25

5240 Odense NØ

boligID: 11223

Kontantpris

2.398.000 DKK

Udbetaling

120.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.398 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

12.189 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

9.941 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

176 m2

Værelser

6

Grundareal

1014 m2

Byggeår

1978

Energimærke

C

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

Facetune_23-06-2022-10-18-01
Michella Elbek
Boligtilbolig.dk
Dalig leder, Ejendomsmægler

Michella Elbek er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Biskorupvej 25, 5240 Odense NØ.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Rene Haudgaard på 5192 4590 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering