placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Skøn udsigt til engen

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder dette lille hyggelige hus med skøn udsigt til engen og masser af muligheder. Huset har delvist nyere vinduer og en dejlig gårdhave mellem selve huset og den gamle stald/udhuset. Her er der hyggeligt gårdrum, som er med læ og fungerer som en ekstra stue 4-5 måneder om året. Fra gårdhaven er der adgang til selve haven, som har god plads til leg samt en nedre del, som har en skøn udsigt til engen, som kan krydses og så er du oppe ved skolen.

Selve huset indeholder et køkken i forbindelse med spisestuen. Det er således oplagt at lave køkken alrum i forbindelse med renovering af køkken. Fra spisestuen er der adgang til stor opholdsstue med nyere vinduer og udsigt til grønt område. Der er en entre, som i praksis bruges til opbevaring. Endelig er der i stueplan et mindre badeværelse med gulvvarme. Her er der ligeledes mulighed for at renoverer og
inddrage entreen til badeværelset, så man kunne få et stort fint badeværelse. På 1. salen er der 2 værelser samt et stort soveværelse med skabsvæg.

Som sagt er der gårdrum mellem huset og den gamle stald/udhuset. Dette er indrettet med isoleret bryggers med vaskefaciliteter samt disponibelt rum til opbevaring. Der er i forlængelse af carporten en hyggelig havestue med udsigt til engen og marken.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Trine Løvbo på tlf. 27144192 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Viadukten 7

5600 Faaborg

boligID: 10529

Kontantpris

698.000 DKK

Udbetaling

35.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.280 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

2.879 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

2.519 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

135 m2

Værelser

5

Grundareal

516 m2

Byggeår

1904

Energimærke

F

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Viadukten 7, 5600 Faaborg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Trine Løvbo på 27144192 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering