placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Skøn murermestervilla på dejlig grund

Boligtilbolig.dk ejendomsmægler tilbyder nu denne skønne klassiske villa i veletableret villakvarter. Villaen er opført i 1997 i kvalitetsmaterialer. Der er således mange gode detaljer som du ellers typisk kun finder i gamle murmestervillaer. Huset er fuldmuret og med god kælder. Der er stor carport med loft og en grund med mange muligheder for at indrette hyggekroge på de mange og store terrasser.

Selve villaen indeholder entré med garderobeplads. Fra entréen er der via fransk dør adgang til køkken/alrum. Her er lyst køkken med fyldninger, og lækker bordplade i træ. Det store gaskomfur med ekstra bredde, venter kun på at blive brugt til hyggelige middage med stor kogekunst. Mens du venter på maden, kan du sidde i baren med et glas vin, og hygge med kokken. I forbindelse med køkkenet er der praktisk gammeldags spisekammer.
Fra køkkenet, er der dobbelt fransk dør til stuen. Denne rummer nemt en spise- og opholdsstue. Der er effektiv brændeovn der varmer hele underetagen op selv på en kold vinterdag. Fra stuen er der udgang til den store terrasse. I stueplan er der gæstetoilet i forbindelse med entréen. Her er der ligeledes trappe til 1. salen, som rummer 3 gode værelser samt walk-in-closet. Det store værelse har desuden en skabsvæg, så her er rigeligt med skabsplads. Fra det ene værelse er der tilmed adgang til disponibelt rum, som ligeledes fungerer som et stort skab. Endelig er der stort badeværelse med bruseniche.
Kælderen er indrettet med 3 disponible rum i høj kvalitet. Der er badeværelse og vaskekælder med gulvvarme i begge rum. Der er egen indgang og således praktisk, hvis du ex har været på mountainbike eller med hesten i skoven og kommer beskidt hjem og skal i bad i kælderen.

Til villaen hører en skøn have, som støder op til grønt område, hvor der ikke kan bebygges. Haven er indrettet med mange store terrasser der giver mulighed for at lave flere miljøer i haven. Der er ligeledes et mindre orangeri og højbede til dyrkning af dine egne grønsager og krydderurter, eller måske blot til udplantning. Der er ligeledes stor dobbelt carport med tilhørende redskabsskur i høj kvalitet. Carporten har loftrum som er perfekt til opbevaring. Villaen ligger i lukket vænge så børn trygt kan lege på vejen eller løbe over på det grønne område med kammeraterne.

Morud, som kun er 12 km. fra Odense, har en af de bedst rangerede folkeskoler på Fyn, tre børnehaver, indkøb, Odense Bybus forbindelse, topmoderne idrætsanlæg med fitnesscenter, ekstra springhal samt lækkert idyllisk friluftsbad, kort afstand til Bisonfarm, Langesø skovene (MTB & ridespor, nyanlagt golfbane, Julemarked, Vaffelhus!). Bybussen kører mellem Odense og Morud.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du være velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Steen Molberg på tlf. 3054 4080 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Adamsminde 3

5462 Morud

boligID: 10333

Kontantpris

2.598.000 DKK

Udbetaling

130.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.802 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

10.612 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

9.314 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

136 m2

Værelser

4

Grundareal

1000 m2

Byggeår

1997

Energimærke

C

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Adamsminde 3, 5462 Morud.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Steen Molberg på 3054 4080 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering