Solgt
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Skøn murermestervilla - kun 300 meter til daginstitution og indkøb

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder skøn murermestervilla beliggende på 525 kvm. grund med smuk og ugenert prydhave og stor solrig terrasse. Beliggenheden i velordnet og pænt villakvarteer på stille vej uden trafikstøj med kun 300 meter til daginstitution og indkøb, kort afstand til letbane, privatskole, folkeskole, svømmehal og naturområder og stisystemer med forbindelse til Odense Centrum, danner denne beliggenhed fantastiske rammer for det gode familieliv med tid og overskud i til hinanden i hverdagen.

Til ejendommen hører garage med elektrisk port samt isoleret udhus. Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Velkommen indenfor i denne skønne bolig, som præsenterer sig flot med lækkert køkken-alrum. Køkken i hvide elementer med træbordplade og spot i loftet danner gode rammer for tilberedning af skønne måltider. Dejligt lysindfald og plankegulv med gulvvarme skaber hyggelig atmosfære i køkken-alrummet. Hyggelig opholdsstue med plankegulv med gulvvarme og udgang til skøn udestue. I stueplan finder vi også toilet med gulvvarme samt entre med trappe til 1. sal.

1. salen byder på 3 rummelige værelser, som fordeler sig således; rummeligt soveværelse med plankegulv og dejlig udsigt til haven. Lækkert badeværelse med brus og gulvvarme samt fantastisk lysindfald via dobbelt veluxvindue. Værelse med plankegulv og flot udsigt til have. Rummeligt værelse med plankegulv og smuk udsigt til kvarterets flotte huse. På 2. salen byder huset på disponibelt opholdsrum med dejligt lysindfald og skøn udsigt til Odense Centrum, hvilket skaber fine rammer som atalier, afslapning med en god bog og dejlig kop the, eller måske børnene bare hygger med playstation.

Kælderen har egen indgang og byder på vaskerum, stort disponibelt rum, som f.eks. kunne anvendes til gildesal, hjemmebiograf, aktivitests rum med bordtennis eller billard. Gang samt 2 depotrum.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Jennifer Carmen Bray på tlf. 61779646 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Sigurd Rings Vej 34

5200 Odense V

boligID: 11040

Type

Villa

Bolig (BBR)

157 m2

Værelser

6

Grundareal

525 m2

Byggeår

1949

Energimærke

C

Etager

3

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5516
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering