Købsaftale underskrevet
placeholder
Galleri
Kort
Fremvisning

Skøn havudsigt over det Sydfynske Øhav mod Lyø og Lillebælt.

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder sommerhusgrund med ugenert beliggenhed i bunden af lukket vænge. Grunden ligger ud til marker med flot stengærde. Fra grunden er der skøn havudsigt over det Sydfynske Øhav mod Lyø og Lillebælt.

Beliggende på Horne Sommerland med god badestrand. Kun få km fra huset ligger et badeland og minigolfbane. I nærheden finder I også det smukke naturområde Svanninge Bakker, en naturlegeplads samt en 18-hullers golfbane.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Vagn Damgaard Knudsen på tlf. 2330 9688 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Bogøvej 38

5600 Faaborg

boligID: 11048

Type

Fritidsgrund

Grundareal

1210 m2

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5454
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering