Købsaftale underskrevet
placeholder
Galleri
720º billeder
Kort
Fremvisning

Skøn byggegrund med havudsigt

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder skøn byggegrund med havudsigt. Gå-afstand til skøn badestrand og en af danmarks smukkeste bøgeskove, "Vestre Stigtehave", med flotte gamle krogede træer - langelandsk urskov med 40 arter af træer og buske samt en mindre samling af eksotiske træer. Ved Vestre Stigtehave finder du også bålplads og shelter.

Grunden er byggemodnet.

Lohals er en charmerende havneby beliggende på toppen af Langeland. Lohals Gl. Havn var tidligere byens livsnerve og fungerede som trafik- og fiskerihavn. I dag byder Lohals Gl. Havn på autentisk maritim atmosfære, og skønne musikalske oplevelser om sommeren i kulturhuset Banjen. Lohals byder også på moderne lystbådehavn, hvor sejlbåden eller motorbåden ligger godt beskyttet med udgangspunkt for skønne sejlture til Lundeborg, Dageløkke og Thurø. Lohals er porten til det Sydfynske Øhav - et perfekt sted at have båden liggende.

Om sommeren byder Lohals på flere gode spisesteder. Dine friske fisk fanger du måske selv eller henter ved kutteren på havnen. Dagli´Brugsen i Lohals byder på et bredt udvalg af dagligvarer. Brødene fra bageren i Lohals - en udsøgt kulinarisk oplevelse - har vundet flere priser ved konkurrencen "Danmarks bedste brød og kager", der arrangeres af foreningen Bager og Konditormestre i Danmark.

Farvandet omkring Langelands nordligste spids giver ideelle betingelser for fiskeri, havkajak og windsurfing.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Marianne Lentz Kaae Højgaard på tlf. 23810648 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Smedegade 18C

5953 Tranekær

boligID: 11016

Type

Helårsgrund

Grundareal

737 m2

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5516
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering