placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Skøn bolig i roligt kvarter

Boligtilbolig.dk ejendomsmægler tilbyder denne skønne bolig beliggende i et godt, roligt kvarter med rigtige gode muligheder for at hygge sig med familien. Huset af belagt med gulvtæpper, men under er der trægulve.

Du ankommer til huset via entréen. Derefter kan man se ældre badeværelse med stort badekar til børnene. Videre ud kan man se ét af de to fede værelser. Værelset har rigeligt med plads og skabsvæg. Videre kommer man til det dejlige køkken med god mulighed til køkkenalrum, som er meget populært.~ Derefter træder man ind i den flotte, lyse stue med masser af plads til familien. Fra stuen er der en udgang til den fine udestue med udgang til haven. Videre kommer man ind i det tilbyggede værelse med stort vindue ud til haven. Sidst men ikke mindst har vi et bryggers med plads til opbevaring og vaskemaskine.
Til boligen hører en stor carport med plads til bil og cykler samt skur til haveredskaber. Der tilhører også en skøn have med rigelig plads til hygge og leg.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Michella Elbek på tlf. 40122468 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Musvågevej 125

5210 Odense NV

boligID: 10966

Kontantpris

1.495.000 DKK

Udbetaling

75.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.027 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

8.731 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

6.919 DKK

Type

Rækkehus

Bolig (BBR)

116 m2

Værelser

3

Grundareal

337 m2

Byggeår

1967

Energimærke

E

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

Facetune_23-06-2022-10-18-01
Michella Elbek
Boligtilbolig.dk
Dalig leder, Ejendomsmægler

Michella Elbek er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Musvågevej 125, 5210 Odense NV.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Michella Elbek på 40122468 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering