placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Skøn arkitektonisk liebhaverejendom i fantastiske omgivelser

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder denne skønne liebhaverejendom, beliggende i fantastisk natur i skønne omgivelser ved dejlig skov. Der er kun 30 minutters kørsel til Odense og kun 15 minutter til Ringe og Faaborg, så du bor i kort afstand fra arbejde og indkøb. Den travle hverdag lægges bag dig hjemme på denne skønne ejendom, hvor du kan leve i ét med naturen. Her er ro, lys og harmoni, hvor du tanker ny energi. Ejendommen præsenterer sig flot med rå vandskurede vægge med bindingsværk i stue og lækker træterrasse. Ejendommen har energimærke C.

Ejendommen er beliggende på 4.594 m² grund, som giver dig en unik mulighed for at udleve drømmen om at være selvforsynende og leve efter princippet "fra jord til bord". Der er også rig mulighed for at holde både får og heste.

Grunden er anlagt som en parlignende have, hvor du har naturen helt tæt på.

Ejendommen er pænt istandsat og er løbende renoveret, så den i dag fremstår spændende og fuldstændig indflytningsklar.

Udvendigt harmonerer ejendommen visuelt med den omkringliggende skov og landskab. Indvendigt byder ejendommen på spændende og arkitektoniske løsninger.

Husets hjerte er det lækre køkken-alrum med det flotte hvide landkøkken med lakerede bordplader og klinkegulv med gulvvarme. Der er egen kaffebar, hvor du kan udleve din indre barista . Spisestuen har også klinkegulv med gulvvarme og synlige loftsbjælker, der byder på en særdeles hyggelig atmosfære, som leder tankerne hen på krostue-stemning med veltilberedt mad af friske råvarer. Fra spisestuen træder man, via den dobbelte franske dør, ind i den arkitektoniske smukke opholdsstue. Opholdsstuen byder på loft til kip med synlige bjælker og hanebånd samt plankegulv med gulvvarme. Fra opholdsstuen er der skøn udsigt over det flotte landskab med skoven i baggrunden. I stueplan finder du også husets bryggers samt disponibelt rum, som eksempelvis kan anvendes til sadelrum eller som vinkælder. I fyrrummet kan børnenes flyverdragt tørres.

Gæsteværelse med plankegulv og dejligt badeværelse med brus, badekar og gulvvarme.

På 1. salen møder du et repos med plankegulv og smukt kig til husets flotte opholdsstue. Lækkert Master Bedroom med plankegulv, loft til kip samt synlige hanehånd. Her vågner du hver morgen til den smukkeste udsigt over det kuperede landskab. Fra Master Bedroom er der udgang til tagterrasse, hvor morgenkaffen nydes i de smukke omgivelser. Walk-in-closet med plankegulv fuldender drømmen om denne dejlige bolig. Skønt badeværelse fra 2006 med brus, gulvvarme og væghængt toilet. Værelse med kvist med flot udsigt over marker og skov og med plankegulv. Rummeligt værelse med kvist og udsigt over marker og skov.

Til ejendommen hører god bygning, som indeholder gildesal - kan også anvendes til værksted og atelier. Her er muligheden for at udfolde kreativiteten som kunsthåndværker o.lign.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Peter Gaarde Rasmussen på tlf. 21158115 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Højrupvej 57

5750 Ringe

boligID: 10712

Kontantpris

2.275.000 DKK

Udbetaling

115.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.989 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

11.537 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

9.318 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

233 m2

Værelser

8

Grundareal

4594 m2

Byggeår

1850

Energimærke

C

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5454
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Højrupvej 57, 5750 Ringe.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Peter Gaarde Rasmussen på 21158115 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering