Sjældent udbudt fritids-/ helårsbolig beliggende i naturskønne omgivelser på 4107 kvm grund med parklignende have skrånende mod skov

Ejendommens spændene arkitektur bygget i vinkel med 4 rummelige stuer - 2 i hver fløj - giver mulighed for at udfolde sin krativitet og etablere atalier / musikrum med udgang til have. Skønne omgivelser at søge inspiration i.

Liberalt erhverv er bestemt også en mulighed, da 2 af husets stuer ligger i forbindelse med selvstændig indgang via entre.

Der er fibernet på ejendommen.

Haven rummer også bærbuske og højbede - udlev drømmen om at være selvforsynende og nyd naturen med et varieret dyreliv lige uden for døren.

Ejendommen er beliggende mindre end 10 minutters kørsel til Rudkøbing med gode indkøbsmuligheder og godt foreningsliv.

Ligeledes kun 10 min kørsel til dejlig badestrand ved Drejet i Spodsbjerg. Her finder du også noget af Langelands bedste fiskevand med udlejning af små fiskebåde samt Put And Take sø.

Inden for 30 minutters kørsel fra ejendommen nås mange gode oplevelser såsom :

18 hullers golfbane i kuperet terræn med udsigt over Langelandsbæltet. Banen er spilbar året rundt.

Vilde heste. En flok på ca. 60 heste som lever frit i indhegnet naturområde

Skovsgård Gods. Økologisk landbrug med tilknyttet museer, økologisk madmarked og cafe

Tranekær Slot, hvor du kan gå en tur i TICKON - en slotspark fyldt med kunstformen "Land art"

Gode muligheder for sejlads i havkajak, wind- / kitesurfing samt dykning på vrag og undervandsjagt.


Ejendommen indeholder:

Bryggers med gulvvarme.

Toilet med brus og gulvvarme.

Dejligt køkken med spiseplads og gulvvarme. Godt lysindfald og flot udsigt til haven med dyreliv, hvor du kan være heldig at opleve harer, fasaner og rådyr.

Spisestue med plankegulv og flot udsigt til haven.

Opholdsstue med plankegulv og dobbelt fransk dør til spisestue. Fra opholdsstuen er der udgang til terasse med markise og flot udsigt over ejendommens smukke have.

Soveværelse med gulvvarme, indbyggede skabe samt udgang til have via dobbelt fransk dør. Forestil Dem, hvor skønt det er at vågne en sommermorgen og slå den dobbelte franske dør op og opleve, hvordan naturen vågner og dagen gryer.

Badeværelse med gulvvarme, brus og badekar samt dejlig udsigt til haven.

Værelse med udsigt til haven.

Entre med klinker og gulvvarme.

Opholdsstue med klinker og gulvvarme. Oplagt som kontor / liberalt erhverv.

Opholdsstue med brændeovn og udgang til have via dobbelt fransk dør- kunne blive et dejligt atalier eller musikstue med flygel el. lign.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Skebjergvej 27, Tranekær så skal du være velkommen til at kontakte Leif Jørgen Køster på telefon 6060 0641 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Skebjergvej 27
5953 Tranekær
boligID: 8882
Kontantpris 998.000,-
Udbetaling 50.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.920,-
Brutto ekskl. ejerudgift 3.989,-
Netto ekskl. ejerudgift 3.524,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 205m2
Værelser 6
Grundareal 4107m2
Byggeår 1890
Energimærke F
Kælderareal 0m2
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu