Sjældent udbudt 4-længet hesteejendom med mulighed for at drive salgsstald / stutteri.

Sjældent udbudt 4-længet hesteejendom med mulighed for at drive salgsstald / stutteri/ udlejning af hestebokse. 16 hestebokse. Ridehal 22 x 47 meter samt udendørs ridebane 35 x 55 Meter.


Til ejendommen hører 2 HA jord, som ligger ved ejendommen, samt muligheden for at langtidsforpagte 7,5 HA med lade og å ligeledes tæt ved ejendommen.


Der findes kun få ejendomme, som kan tilbyde disse faciliteter: Ridehal 22 x 47 meter med lysindfald i sider, udendørs ridebane indrammet med store træer, 35 x 55 meter, 5 løbefolde med omkringliggende ridesti til at skridte, stald med 11 bokse i Rationel staldinventar samt vandspiltov, varmt vand i stald forsynet fra 130 liter Metro varmtvandsbeholder, sadelrum. Derudover 5 løsdriftsbokse / folebokse på 4 x 6,5 meter.

Til ejendommen hører stor parkeringsplads med plads til parkering af hestetrailere og gæster ved større arrangementer.

Stuehuset præsenterer sig flot og herskabeligt med 348 kvm bolig heraf stor 1. sal. Stuehuset rummer muligheden for at have flere generationer under samme tag.

Ejendommen er løbende renoveret og vedligeholdt siden 1998 og fremstår i dag særdeles præsentabel og indflytningsklar. En ejendom som bør opleves !!!!!!

Hesteboksene på ejendommen er indrettet, så der kan muges ud med STALDKAT.

Ejendommen er beliggende midt mellem Bogense, Søndersø og Otterup, hvorfra der blot er 20 minutters kørsel til Odense centrum. Skolebussen kører lige forbi boligen og samler børnene op. Endvidere blot 7km til Nordfyns Gymnasium.

Der er indlagt FIBERNET på ejendommen.


Boligen indeholder:

Entre med nye lyse klinker og stuk i loftet og trappe til 1. sal med hårdttræ.

Renoveret badeværelse fra 2017 med flot originalt terrazzo gulv, dobbelt håndvask, stuk i loftet samt brus.

52 kvm. køkken - alrum med merbau parketgulv samt udgang til 100 kvm. eksklusiv terrasse i sorte tegl -klinker. Køkkenet er af mærket Hanstholm i bedste kvalitet med flotte travertin bordplader og nyligt indkøbt Siemens ovnsæt.

Lækker opholdsstue med stuk.

Storstuen med originalt bred stuk hører selvfølgelig også til en ejendom af denne kaliber.

Kontor / bibliotek / herreværelse.

Værelse med plankegulv.

Vinkelsoveværelse med udsigt til sø og over marker.

Toilet/vaskerum fra 2017 med spot i loftet og udsigt til hestefold.

Baggang med lyse klinker og selvstændig indgang.


1.salen indeholder:

Repos med loft til kip, synlige hanebånd samt dobbelt fransk dør til opholdsstue.

Stor rummelig opholdsstue med originalt plankegulv, loft til kip samt synlige hanebånd. Fantastisk lysindfald via 3 store dobbelte veluxvinduer. Brændeovnen skaber en charmerende og hyggelig stemning, som ikke kan beskrives men skal opleves.

Værelse med hems, loft til kip og synlige hanebånd.

Værelse

Værelse med loft til kip, synlige hanebånd samt hems og udsigt til sø.

Lækkert stort badeværelse med badekar, brus og synlige hanebånd.


Derudover lækker træhytte på 24 kvm + hems og med 8 kvm dejlig terrasse, hvor udsigt over folde / aftensolen kan nydes.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Melbyvej 6, Bogense så skal du være velkommen til at kontakte Morten Augustinus på telefon 6138 4790 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Melbyvej 6
5400 Bogense
boligID: 8926
Kontantpris 2.999.000,-
Udbetaling 150.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.838,-
Brutto ekskl. ejerudgift 12.573,-
Netto ekskl. ejerudgift 11.012,-
Tjek boliglån
Type Lystejendom
Bolig (BBR) 348m2
Værelser 8
Byggeår 1880
Energimærke F
Etage 3
Altan 0m2
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu