Sjældent udbudt 4-længet gård

Sjældent udbudt 4-længet gård

Boligtilbolig.dk kan nu byde velkommen til en sjældent udbudt perle på 300 kvm velholdt bolig i det fantastisk betagende og naturskønne sydvest fynske, blot 2,5 km fra smukke Brunshuse og flere andre gode bademuligheder ved Helnæsbugten.
Denne skønne ejendom, der er godkendt til Flexbolig, kunne være ideel f.eks. som rammen om den store familie med børn og børnebørn, som ønsker et samlings- fristed med plads til alle i ferier og weekender, hvor årstiderne og idyllen på landet kan stordyrkes.
Gode indkøbsmuligheder hos den lokalt populære og prægtige købmand
Ejendommen er selvfølgelig også velegnet som helårsbolig; for den pladskrævende lille familie med f.eks. et par heste og evt. hold af andre husdyr, hvilket der i denne bolig er rige muligheder for med hyggelig stald indeholdende 2 bokse, lader samt fold i god størrelse.

Særligt kendetegn for dette bondehus fra 1777, er den gennemgående forståelse for historien og ikke mindst respekten for bevaringsværdige traditioner i forhold til udnyttelse af de forskellige rum med eksempelvis bibeholdt spisestue og grovkøkken.

Man får fra første skridt indenfor fornemmelsen af, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten f.eks. Mur- og bindingsværk er løbende vedligeholdt på ”gammeldags” manér med henholdsvis kalk og tjære og fremstår således særdeles velholdt og sundt.
Her er fin loftshøjde, synlige loftbjælker, indvendigt bindingsværk, muret pejs, brændeovn og naturgasfyr samt en masse små detaljer, der hver især bidrager til husets sjæl og charme.

Ejendommen ligger på en 5.916 kvm stor, ugeneret og romantisk grund, med mange gamle træer og hyggelige haveafdelinger. Grundens størrelse tillader mange anvendelsesmuligheder, uanset om man ønsker at være selvforsynende med egen urtehave, frugtplantage eller lign. eller om man ønsker en have, hvor der skal være plads til leg og spil med familien, som samtidig er nem at holde.
Ligeledes kunne den gamle kove (grisehuset) med originale fint anlagte sten udnyttes til opbevaring af redskaber til haven eller som gårdbutik, hvor man kan komme til direkte fra vejen. Kun fantasien sætter grænser.

Den store hyggelige gårdsplads er endnu et sted hvor man kan opholde sig ugeneret.

Boligen er i den vestlige længe udnyttet til soveværelsesafdeling, med 3 næsten identitiske værelser med godt lysindfald i gode størrelser.
Endvidere stor gildesal/alrum med synlige frie bjælker, loft til kip og stort repos.
I samme længe findes et rummeligt og lyst charmerende badeværelse. Godt placeret i midten af boligen, ligger et stort bryggers med stalddør,
Her er også viktualierum og indgang til mindre værelse.

I den nordlige længe er opholdsstuen med lyse trægulve og brændeovn med udgang til den skønne have. Fra opholdsstuen er der adgang til endnu en stue med stor rundmuret pejs, klinkegulve med varme og som af nuværende ejer pt. anvendes som luksusværelse til teenageren.
Spisestue og køkken med god skabs- og bordplads har ligeledes trægulve og rummene fremstår lyse og venlige.
Endvidere entré, gæstetoilet samt kontor.

Ejendommens sidste længe er udnyttet til opbevaring, men rummer fine muligheder for anrettelse af værksted el. lign.
Alt i alt et super velholdt og charmerende bondehus som har meget at byde på, hvad end man ønsker at benytte det som helårsbolig, eller som drømmen om et tilflugtssted fra hverdagens stress og travlhed.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Snavevej 42, Haarby så skal du være velkommen til at kontakte Anne Elisabeth Thane Nielsen på telefon 2943 1297 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Snavevej 42
5683 Haarby
boligID: 10173
Kontantpris 1.895.000,-
Udbetaling 95.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.437,-
Brutto ekskl. ejerudgift 7.735,-
Netto ekskl. ejerudgift 6.729,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 300m2
Kælderareal 0m2
Værelser 9
Grundareal 5916m2
Byggeår 1777
Energimærke F
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu