Særdeles velholdt murermestervilla beliggende på 3000 kvm. naturgrund med egen sø

NY LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE 2018 !!!!!!!!!!!!!!!

Blot 10 minutters kørsel fra Odense, i det hyggelige Lunde, hvor du finder et godt nærmiljø, børnehave og skøn natur ligger denne særdeles velholdte murermestervilla. Villaen rummer med sine 140 veludnyttede kvm fint kernefamilien, som ikke vil gå på kompromis med fællesarealerne, hvor specielt den store opholdsstue danner gode rammer for samvær.

Boligens gode planløsning gør, at 1. salen er udnyttet til ”værelsesafdeling” samt badeværelse, hvor stueetagen er til at være sammen som familie og med gæster.

Ønsker man gæstetoilet i stueetagen kan dette etableres for under 50.000 kr. Kontakt sælger/ejendomsmægler for nærmere information herom.

På en tidlig sommerdag kan solen nydes i det lukkede gårdmiljø, hvor der altid kan findes læ, eller i den store velanlagte have, som med sine 3.000 kvm rummer et hav af muligheder. Har man grønne fingre, er det kun fantasien der sætter grænser. Er man derimod ikke de store havemennesker, kan man let etablere diverse bede til græs, således haven let kan holdes. Bagtil haven ligger en natursti, hvor den gamle Nordfynske Jernbane i dag er nedlagt, som giver gode muligheder for at vandre og køre mountain bike helt til Beldringe. Herfra er en skøn udsigt over natur og marker – og på en klar dag kan man se helt til værftet i Munkebo.

Haven er pt. anlagt med græs og køkkenhave. Frugttræer findes i et varieret udvalg såsom pæretræ, valnød, hassel samt æbletræer af sorterne: Belle de Boskoop, Ingrid Marie, Filippa og Elstar.

Bagerst i haven ligger et isoleret udhus på 5,8m x 3,9m = 22,62m2. Højden udgør 2,4. Her er mulighed for at etablere 30m x 35m græsareal, svarende til 1.120 m2.

Dobbelt carport.


Lunde har gode forbindelser til Odense, hvor blandt andet OUH nåes på 15 minutter, Rosengårdscenteret på 17 minutter, SDU på 20 minutter og det fynske motorvejsenet ved Tietgenbyen på 23 minutter.

5 minutters kørsel til Otterup med gode indkøbsmuligheder, skole og idrætsfaciliteter. 15 minutters kørsel til fyns bedste badestrand ved Hasmark.

Ejendommen er løbende renoveret med respekt for husets arkitektur - man fornemmer sælgers gode øje for detaljer såsom flotte afsyrede fyldningsdøre og plankegulve, som giver en god sammenhængskraft.

Ejendommen indeholder:

Entre med flot plankegulv

Flot og meget velholdt Svane Køkken

Spisestue med udgang til gårdhave og sydvendt terasse. Sælger har lagt nyt "Pergo gulv" i 2017.

Rummelig stue med godt lysindfald og lækkert massivt trægulv (plank)

Bryggers med skabs- / bordplads med vask. Der er spot i loftet.


1.sal:

Repos med trægulv (plank)

Rummeligt soveværelse med massivt plankegulv.

2 gode børneværelser

Badeværelse med gulvvarme og brus.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Lunde Bygade 135, Otterup så skal du være velkommen til at kontakte Susanne Barrit Larsen på telefon 22596674 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Lunde Bygade 135
5450 Otterup
boligID: 8295
Kontantpris 1.248.000,-
Udbetaling 65.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.055,-
Brutto ekskl. ejerudgift 5.113,-
Netto ekskl. ejerudgift 4.448,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 140m2
Værelser 5
Grundareal 3051m2
Byggeår 1929
Energimærke C
Kælderareal 8m2
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu