Købsaftale underskrevet
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Særdeles velholdt ejendom beliggende i det skønne Torø Huse

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder særdeles velholdt ejendom beliggende i det skønne Torø Huse. Fra ejendommen er der udsigt over havet og det romantiske fiskerleje, hvor joller, kano, kajak kan udsættes.

Lige uden for døren ligger den skønne natur med fantastiske gåture ved strand og Hav. Måske dagen skal startes med en skøn svømmetur i havet.

Torø Huse er et idyllisk fiskerleje, som havde sin storhedstid fra 1870 - 1920 skabt på baggrund af naturhavnen ved Torø, som i dag er landfast med Torø Huse. Torø Huse byder på autentisk landsby idyl med stråtækte huse samt en fantastisk natur med mulighed for spændende vandreture langs stranden til Torø.Her boede også den berømte komponist Jacob Gade, som vandt stor berømmelse for sin Tango Jalousi fra 1925.

Torø Huse byder i dag også på et godt sammenhold med bylauget og forsamlingshuset som omdrejningspunkt. Torø Huse forsamlingshus byder på koncertoplevelser i genren folkemusik med optrædende fra både ind- og udland.

Er du til vandsport er mulighederne uendelige. Sejlbåden kan ligge for svaj i naturhavnen. Godt fiskevand både med stang og ruser. Herlige ture i havkajak samt gode muligheder for windsurfing og kitesurfing.

Kort afstand til Assens by, som byder på et væld af muligheder såsom: Børnepasning, skole, indkøb, sportsfaciliteter, lystbådehavn, samt varieret kulturliv og hyggelige spisesteder.

Et skønt orangeri / havestue med lækkert udekøkken er det første man træder ind i på rejsen gennem denne spændende ejendom. Her foregår udelivet fra tidligt forår til sent efterår. Fisken, som du lige har fanget og de hjemmedyrkede tomater tilberedes her til en dejlig middag.

Ejendommen byder på velfungerende køkken med god skabs- og bordplads. Køkkenet byder også på spiseplads samt udgang til have. Skøn spise- og opholdsstue med dobbelt fransk dør til entre. Stuen emmer af hygge, og brændeovnen skaber en dejlig atmosfære på en kold vinterdag. Entre og fordelergang med trappe til husets 1 sal. I stueplan finder du også husets lækre badeværelse med flotte hvide toiletmøbler med lækker træbordplade samt brus.

Fra 1. salens opholdsstue / repos er fantastisk flot udsigt over havet og det maritime miljø ved Torø Huse. Ligeledes byder 1. salen på et skønt soveværelse samt værelse, hvor der allerede er forbedret til indretning af ekstra toilet.

Til ejendommen hører en skøn og velanlagt have. Der er isoleret garage med gulvvarme, hvor du bl.a. kan pusle om motorcyklen eller bare hygge med anden form for hobby. Der er også etableret vinkælder.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Niels Chemnitz Nielsen på tlf. 24232507 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Drejet 4

5610 Assens

boligID: 10035

Kontantpris

1.700.000 DKK

Udbetaling

85.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.140 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

6.916 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

6.047 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

119 m2

Værelser

5

Grundareal

374 m2

Byggeår

1900

Energimærke

C

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Drejet 4, 5610 Assens.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Niels Chemnitz Nielsen på 24232507 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering