placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Rummelig villa til den pladskrævende familie

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder denne veldisponerede centralt beliggende familievilla med 171 m² bolig, 114 m² kælder samt 27 m² garage integreret i kælderen

Villaen er helt ideel for den pladskrævende familie, hvor villaen byder på soveværelse plus 3 børneværelser. Velfungerende køkken-alrum, rummelig opholds- og pejsestue en-suite, samt stor kælder med mulighed for gildesal, hjemmebiograf, Gamer rum eller din pladskrævende hobby.

Garagen er integreret i kælderen, så du selv på en kold vinterdag, uden problemer, kan starte med at sætte dig ind i en lun bil. Interesserer du dig for motorcykel eller racercykel/ mountainbike giver garagen fine muligheder for at arbejde på cyklen. Da ejendommen er beliggende på let skrående grund, er nedkørslen til garagen næsten i niveau med vejen.

Haven er velanlagt og beliggende på let skrående grund, som giver haven en spændende variation - man får oplevelsen af at være ugeneret i haven, trods ejendommens centrale beliggenhed i det veletablerede villakvarter.

Byen Ferritslev har en central beliggenhed med blot 15 minutters kørsel til Odense og Nyborg. Ferritslev er et aktivt lokalsamfund med gode indkøbsmuligheder som SuperBrugsen og Fakta. Byen byder også på nyt lægehus, gode idrætsfaciliteter samt gode forhold for børnene i form af børnehave, friskole og SFO.

Villaen indeholder:
Fra huset entre, som har parketgulv, træder du ind i den skønne rummelige opholds- og pejsestue en-suite, som præsenterer sig flot med parketgulv i opholdsstuen og med klinker i pejsestuen. Husets hjerte er det velfungerende køkken-alrum , som har dejligt lysindfald samt HTH-køkken med træbordplader. Udestuen har klinkegulv og tilbyder udover adgang til husets dejlige have også en fantastisk lysindfald, som skaber liv og trivsel, og kan også fint anvendes som Atelier.

Husets soveafdeling byder på dejligt soveværelse med parketgulv samt indbyggede skabe, 3 gode børneværelser, hvoraf de 2 er beliggende i separat teenageafdeling med egen fordelergang samt udgang til haven og badeværelse med badekar.

Den gode og rummelige kælder byder ud over vaskekælder med udgang til haven, på stort badeværelse med brus samt viktualierum. Gildesalen skaber rammerne for de gode familiefester og samvær med venner fra skolen eller fra ungdomsuddannelser, men kan også indrettes som hjemmebiograf, fitness rum eller Gamer-rum.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Thomas på tlf. 2491 4841, og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Thomas Berget på tlf. 24914841 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Lundsbjergvej 14

5863 Ferritslev Fyn

boligID: 10729

Kontantpris

1.998.000 DKK

Udbetaling

100.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.918 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

8.467 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

7.229 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

156 m2

Værelser

5

Grundareal

925 m2

Byggeår

1968

Energimærke

C

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Lundsbjergvej 14, 5863 Ferritslev Fyn.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Thomas Berget på 24914841 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering