placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Rummelig villa med velfungerende værksted på 49 kvm

Ejendomsmægler boligtilboig.dk udbyder rummelig villa med velfungerende værksted på 49 kvm med elektrisk port og betongulv. Ejendommen er beliggende på spændende skrånende grund på kanten af De Fynske Alper i Korinth. Højtbeliggende og solrig terrasse i skøn have. Når duggen falder fortsættes havefesten på overdækket terrasse.

Ejendommen byder på en velfungerende planløsning med entre / fordelergang med adgang til gæstetoilet. Skønt soveværelse med plankegulv og direkte adgang til velfungerende badeværelse med gulvvarme og brus. Fra soveværelset er der udgang til skøn gårdhave med morgensol.

Dejligt HTH køkken med flotte hvidlakerede låger og spiseplads til 6 personer. Fra køkkenet er der udgang til den skønne sydvestvendte gårdhave, hvor morgenkaffen og frokosten nydes.
Denne bolig fungerer som et godt samlingspunkt for den store familie både ved højtider og andre mærkedage. Køkkenet kan som noget helt unikt åbnes op til stuen via bred fransk skydedør, så hele familien kan samles omkring langbordet. Skøn rummelig stue med dejligt lysindfald.

Husets bryggers er rummeligt og velfungerende med god skabs- og bordplads med stålvask. Her er både plads til flyverdragt, overalls og hund.

1. salen byder på dejlig opholdsstue samt 2 gode børneværelser.

Denne villa er beliggende i Korinth, som er et velfungerende lokalsamfund med Dagli´Brugs, kulturhus, dagpleje, sportshal.

Korinth er bl.a. kendt for Brahetrolleborg Gods som ligger ca. 1 km fra byen. Brahetrolleborg Gods kan dateres tilbage til 1243, hvor det fungerede som Cistercienserkloster. Slotskirken fungerer i dag som byens kirke. I kirken finder man den berømte hvide marmordøbefond udhugget af Bertel Thorwaldsen i 1806 samt kirkens fornemme orgel bygget i 1804 af den slesvigske orgelbygger Jürgen Hinrichsen.

2,5 km fra Korint finder du Fyens største sø, Arreskov Sø, hvor du bl.a. kan iagtage spændende fugle såsom: Rørdrum, havørn, hvepsevåge, grågås, skeand og troldand. Kort afstand til Svanninge bakker med mulighed for løbe-, cykelture og ski om vinteren.

Fra Korinth kan du også tage en tur med Syd Fyenske Veteranjernbane til Faaborg.

En årligt tilbagevendende begivenhed er Vikingemarkedet på Ravnsborg, som er en moderne vikingeborg opført lige uden for Korinth i 2012 af Jim Lyngvild.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Jens Holm Christensen på tlf. 24820876 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Immerkærvej 25

5600 Faaborg

boligID: 8756

Kontantpris

950.000 DKK

Udbetaling

50.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.530 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

3.914 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

3.429 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

187 m2

Værelser

4

Grundareal

827 m2

Byggeår

1899

Energimærke

D

Etage

3

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Immerkærvej 25, 5600 Faaborg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Jens Holm Christensen på 24820876 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering