placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Roligt beliggende etplans tvillingehus i Lumby

Nu udbyder Boligtilbolig dette rækkehus opført i 1984. Huset har siden 1987 haft samme ejer, som desværre er gået bort. Derfor sælges dette dødsbo af hendes 3 børn, som med glæde inviterer dig indenfor til en fremvisning i denne bolig, som deres mor gennem hele hendes ejertid var glad for at bo i.

Huset ligger på den blinde del af Slettensvej - så kun folk med ærinde i nærområdet kører forbi. Huset fremstår originalt med mulighed for at sætte eget præg enten fra start eller hen ad vejen.

Huset appellerer i størrelse og udtryk til den unge familie med mod på istandsættelse eller det modne par, som er glade for lokalområdet, men ønsker en mindre bolig i stedet for deres nuværende måske større bolig.

Boligen indeholder: Bryggers, større køkken med spiseplads, stor stue i vinkel (tidligere har der i nuværende spisestue været værelse, som let kan genetableres), entré, værelse og badeværelse med brus og gulvvarme.

Til huset hører carport samt ugeneret sydvendt have.

Bestil endelig en fremvisning, hvis ejendommen på Kvadrillevej 18 kunne være din/jeres næste bolig.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Boet efter Astrid Ruth Marie Rasmine Been på tlf. 40373768 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Kvadrillevej 18

5270 Odense N

boligID: 10938

Kontantpris

1.395.000 DKK

Udbetaling

70.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.848 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

6.005 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

5.161 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

89 m2

Værelser

3

Grundareal

439 m2

Byggeår

1984

Energimærke

B

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden, og især Jakob som var mægler på sagen fremstod kompetent og imødekommende hele vejen igennem.

Pernille og Søren

jakob_boesen
Jakob Præstegaard
boligtilbolig.dk
Ejendomsmægler

Jakob er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Kvadrillevej 18, 5270 Odense N.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Boet efter Astrid Ruth Marie Rasmine Been på 40373768 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering