placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Rødstensejendom med 4 soveværelser. Tag og 1. sal fra år 2000

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder i Tommerup Stationsby centralt beliggende rødstensejendom med 4 soveværelser. Tag og 1. sal fra år 2000. Ejendommen er det perfekte match for børnefamilien, som har brug for nærhed til byens faciliteter samt ejendom med høj funktionalitet og ugenert lukket have. Fra Tommerup Stationsby er der togforbindelse til Odense og Fredericia. Ejendommen opvarmes med fjernvarme samt brændeovn som supplerende varmekilde.

Fra husets rummelige bryggers med gulvvarme og dejligt lysindfald er der udgang til solrig og ugenert terrasse. Lækkert og rummeligt badeværelse fra 2000 med brus, gulvvarme og spot i loftet. Fra bryggerset er der direkte adgang til badeværelset, hvilket fungerer optimalt for børnefamilien. Lækkert HTH køkken fra 2000 med klinker og gulvvarme. Fra køkkenet bevæger vi os ind i spise- og opholdsstue en-suite med plankegulv, brændeovn samt en dejlig oplevelse af rum. Stueetagen byder også på dejligt soveværelse med skøn udsigt til have. Fra husets entre er der trappe til 1. sal. 1. salen fra år 2000 rummer 3 gode værelser med plankegulv. De 2 af værelserne byder på kvist, som giver en dejlig fornemmelse af rum. Det 3. værelse har flot udsigt til grønne træer.

Tommerup Stationsby er et aktivt lokalsamfund med gode indkøbsmuligheder og et godt udvalg af fritidsaktiviteter. Byen byder både på skole og SFO. Fra Tommerup Stationsby kan du tage børnene med på en spændende køretur på skinnecyklerne, hvor I kan køre helt til Assens.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Brian Johannsen på tlf. 51202449 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Tallerupvej 62

5690 Tommerup

boligID: 10591

Kontantpris

1.470.000 DKK

Udbetaling

75.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.937 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

5.984 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

5.232 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

170 m2

Værelser

4

Grundareal

765 m2

Byggeår

1908

Energimærke

C

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Tallerupvej 62, 5690 Tommerup.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Brian Johannsen på 51202449 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering