RO - FORDYBELSE - TID

TRÆK STIKKET UD og fyld NY ENERGI på dig selv, familie og venner / medarbejdere / kursister

235 GRADERS HAVUDSIGT - NATURSKØNNE OMGIVELSER på BÅGØ midt i det skønne LILLEBÆLT – HAV - LYS - NATUR - RO - GODE ENERGIER.

LIEBHAVEREJENDOM i særklasse - 4 LÆNGET GÅRD indrettet til FRITIDSBOLIG med ialt 14 SOVEPLADSER fordelt på:
340 kvm FULDMURET stuehus.
379 kvm i 2 længer med 5 SEPARATE SOVEVÆRELSER med udgang til terrasse, 2 LUKSUS badeværelser indrettet i de gamle kornsiloer med FANTASTISK ovenlys
FITNESS RUM med tilhørende badeværelse m. brus, KREATIVT RUM med vask og havudsigt, KONFERENCERUM/MØDE-/ØVElokale med HAVUDSIGT.
Lade til opbevaring af båd, bil, ATW, plæneklipper, grill m.m.

Bågø er en spændende Ø med skøn natur beliggende i Lillebælt. Sejlturen fra Assens med færgen til Bågø tager kun 29 minutter. Roen og naturoplevelserne er helt i top på Bågø.

Ejendommen opvarmes med JORDVARME

Stuehus indeholder:

HALL med loft til kip. SKØN opholdsstue med HAVUDSIGT, synlige loftsbjælker, klinker og udgang til terrasse / have. LÆKKERT køkken med TRAVERTIN bordplader og 2 PORCELÆNSVASKE samt synlige loftsbjælker. Fordelergang. SKØNT badeværelse med brus og SPOT i loftet. LÆKKERT soveværelse med udgang til DEJLIG terrasse. Soveværelse med fantastisk HAVUDSIGT. Bryggers. Toilet med HAVUDSIGT.


1. sal (stuehus):

FANTASTISK opholdsstue med kvist og PANORAMAUDSIGT over HAV og NORET. STORT opholdsrum med kvist. LÆKKERT badeværelse med kvist og flotte TRAVERTIN bordplader, væghængt toilet og brus. STORT repos med flot udsigt over havet.


Længe 1 indeholder:

FITNESS RUM med SPA samt tilhørende badeværelse med brus. KREATIVT RUM med vask. Synlige bjælker og HAVUDSIGT. KONFERENCERUM / MØDE- / ØVElokale med synlige bjælker og HAVUDSIGT. Vaskerum


Længe 2 indeholder:

5 SEPARATE SOVEVÆRELSER med dejligt lysindfald og udgang til terrasse. 2 LUKSUS badeværelser indrettet i de gamle kornsiloer med FANTASTISK ovenlys. Fordelergang. THE Køkken. Opholdsstue / mødelokale


Længe 3 indeholder:

Lade med høj port til opbevaring af båd, ATW eller lignende samt 2 disponible rum

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Noret 12, Assens så skal du være velkommen til at kontakte Jytte Billesen på telefon 20282255 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Noret 12
5610 Assens
boligID: 10276
Kontantpris 7.500.000,-
Ejerudgift pr. måned 3.967,-
Brutto ekskl. ejerudgift 30.439,-
Netto ekskl. ejerudgift 26.861,-
Tjek boliglån
Type Fritidshus
Bolig (BBR) 719m2
Værelser 13
Grundareal 5605m2
Byggeår 1883
Etage 1
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu