placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

rideskole - salgsstald - træningsfaciliteter

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder hesteejendom med faciliteter til professionelt brug som - rideskole - salgsstald - træningsfaciliteter. Stald med 15 bokse, som kan muges ud med staldkat. Sadel rum/ rytterstue, vaskeplads samt solarium. Ridehal fra 2013 med lys og målene 20 x 40 meter. Udendørs ridebane 20 x 60 meter samt Round Pen. Ejendommen udgør 5, 8 ha. Jorden er udlagt med folde til afgræsning.

Ejendommen er beliggende i smukt kuperet terræn med havudsigt over det Sydfynske Øhav fra hesteryggen, når du træner på den udendørs ridebane.

Nuværende ejer har tidligere drevet rideskole fra ejendommen. I dag er boksene lejet ud til opstaldede heste, så der er et godt grundlag for at starte rideskole op igen.

I forbindelse med ridehus og stald er der etableret god parkeringsplads, som giver gode parkeringsforhold i forbindelse med stævner og visninger af heste.

Ejendommen er beliggende i Pejrup i cykelafstand af 2 km til Vester Aaby. Vester Aaby er en hyggelig landsby med gode indkøbsmuligheder i Dagli´Brugsen. Her finder du også OK tanken, pizzaria, slagterforretning samt det kendte Konnerup Chokolade, der er kendt for sin fine kvalitet. Bøgebjergskolen med 0-6 klassetrin, SFO og børnehave skaber gode rammer for børnefamilien i trykke og nære omgivelser. Bøgebjerghallen er byens samlingspunkt for fritidslivet, som har et varieret tilbud af sport og fritidsaktiviteter. Fra Vester Aaby går der bus til Faaborg.
Cykelafstand til Fjellebroen Havn og den skønne natur omkring Nakkebølle Fjord.

Velkommen indenfor i stuehuset. Fra husets ugenerte gårdsplads med privatsfære, som ligger adskilt fra stald og ridehus træder vi ind i bryggerset. Hyggeligt køkken med vitrineskabe og mulighed for spiseplads og skøn udsigt til ugenert have. Dejlig spise- og opholdsstue en-suite med udgang til ugenert terrasse og have. Stuen har en hyggelig atmosfære med brændeovn, synlige luftsbjælker, flot gulv - skibsplank med not. Badeværelse med brus og gulvvarme. I stueplan byder huset også på soveværelse samt 2 børneværelser med flot gulv - skibsplank med not. 1. salen byder på repos samt værelse med loft til kip samt disponibelt rum, som ikke er godkendt til beboelse på BBR-ejermeddelelse.

Ejendommen opvarmes med luft-til- vand varmepumpe.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Gitte Sejling Ooms på tlf. 22172674 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Pejrupvej 48

5600 Faaborg

boligID: 11077

Kontantpris

2.995.000 DKK

Udbetaling

150.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.608 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

15.418 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

12.391 DKK

Type

Lystejendom

Bolig (BBR)

134 m2

Værelser

5

Grundareal

58905 m2

Byggeår

1877

Energimærke

D

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5454
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Pejrupvej 48, 5600 Faaborg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Gitte Sejling Ooms på 22172674 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering