Nyhed
placeholder
Galleri
Kort
Fremvisning

Renoveret 1-værelses lejlighed i hyggelige Tarup

Renoveret 1-værelses lejlighed i hyggelige Tarup

Beliggende i velordnet ejerforening op til grønt skovbælte, tæt på indkøbsmuligheder, bybus og kommende letbane, finder du denne renoverede lejlighed.

Lejligheden indeholder lille entré med skabsplads. Nyt lyst køkken, herfra er der adgang til pænt renoveret badeværelse med lyse klinker og brus. Stuen er dejligt lys og har en skøn udsigt til det grønne, så man føler man bor midt i naturen. Stuen har rigelig plads til såvel en spise- som en opholdsafdeling. Fra stuen er der udgang til skøn altan med masser af sol.

Til lejligheden hører mindre kælderrum og der er fælles vaskefaciliteter. Man har naturligvis adgang til den fælles have og der er gode parkeringsforhold foran ejendommen.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Henrik Bøgelund på tlf. 40782593 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Ternevej 155

5210 Odense NV

boligID: 11131

Kontantpris

550.000 DKK

Udbetaling

30.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.116 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

2.406 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

2.066 DKK

Type

Ejerlejlighed

Bolig (BBR)

36 m2

Værelser

1

Byggeår

1969

Energimærke

D

Etager

1

Altan

0.0000

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5454
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Ternevej 155 1, 5210 Odense NV.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Henrik Bøgelund på 40782593 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering