Købsaftale underskrevet
placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Pragtfuld lejlighed med altan

Boligtilbolig har nu fornøjelsen at præsentere denne helt fantastiske lejlighed med skøn beliggenhed i det hyggelige kvarter omkring Skt. Knuds Gade.
Lejligheden ligger i velfungerende ejendom med fælles have, og skal du handle er der masser af muligheder ligesom Letbanen går 300 meter fra døren direkte til Universitetet og det nye OUH. Med andre ord er du i smørhullet i Odense - også når det gælder grønne områder, hvor Eventyrhaven ligger 2 min gang fra lejligheden og via denne kommer du op på Flakhaven.

Lejligheden er gennemrenoveret og fremstår 100% indflytningsklar. Den indeholder fin entré med plads til jakker i det store garderobeskab. Fra entréen er der adgang til lækkert køkken/ alrum med hvidt køkken. Fra køkkenet er der udgang til altan med skøn udsigt over kvarteret, og den fælles have med en stor træterrasse. Fra køkkenet er der dobbeltdør til stuen, som har originale plankegulve, som giver en god stemning. Der er ligeledes her en fin udsigt over byens tage. Soveværelset er dejligt stort med skabsvæg. Her er fin plads til såvel seng som evt. et skrivebord. Endelig er der lækkert badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

Hele lejligheden er som sagt gennemrenoveret. Der er trukket nyt el og vægge er glatte. Til lejligheden hører eget kælderrum samt vaskemaskine i den fælles vaskekælder. Der er cykelskur i gården og den fælles have er et skønt åndehul på en varm sommerdag hvor der på terrassen kan nydes lidt kolde drikkes mens grillen klarer aftensmaden.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Lars Brix Smedegaard på tlf. 4093 2799 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Absalonsgade 34

5000 Odense C

boligID: 11249

Type

Ejerlejlighed

Bolig (BBR)

75 m2

Værelser

2

Byggeår

1892

Energimærke

F

Etager

1

Altan

0.0000

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

IMG_7339
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering