Nyhed
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Piv lækker lejlighed i fedt kvarter

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder her en super fed lejlighed, som er gennemrenoveret og fremstår 100% indflytningsklar.
Lejligheden ligger i et af de mest attraktive kvarter i Odense, med kort afstand til by og indkøb, samt den nye Letbane til uni og Supersygehuset.

Lejligheden ligger i lille fin ejendom med blot 3 lejligheder. Lejligheden er af nuværende ejer blevet gennemrenoveret og fremstår med nyere vinduer i lavenergi. Der er lækkert nyt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Køkkenet er ca 6 år nyt, men fronter er helt nye. Der er kommet bryggers med vaskesøjle og skabsplads. Stuerne er sammenhængende, men helt naturligt er der en spisestue og en opholdsstue. Her er smuk radiatorskjuler og stuk i loftet. Endevæggen er vandskuret og står rå, men kan naturligvis males, om man ønsker en mere neutral væg. Soveværelset er med god skabsplads.

Der er nyt el i lejligheden og alt fremstår nymalet og med gulve der er afhøvlet.
Til lejligheden hører et kælderværelse til opbevaring og der er adgang til fælles have.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, boligtilbolig.dk på tlf. 4031 8010 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Godthåbsgade 11

5000 Odense C

boligID: 10970

Kontantpris

2.248.000 DKK

Udbetaling

115.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.896 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

9.622 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

8.274 DKK

Type

Ejerlejlighed

Bolig (BBR)

75 m2

Værelser

2

Byggeår

1899

Energimærke

F

Etager

1

Altan

0.0000

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden, og især Jakob som var mægler på sagen fremstod kompetent og imødekommende hele vejen igennem.

Pernille og Søren

Thomas
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Godthåbsgade 11 1, 5000 Odense C.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til boligtilbolig.dk på 4031 8010 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering