Penthouse lejlighed i to plan med stor tagterrasse

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder her en super lækker Penthouse lejlighed midt i Nyborg med lækker stor tagterrasse. Lejligheden er fra 2006, og løbende forbedret, således at den i dag står super lækker og indflytningsklar. Til lejligheden hører privat parkeringsplads lige ved døren og der er kælderrum til opbevaring.

Selve lejligheden indeholder entré med adgang til stort lækkert køkken/alrum med højt til loftet. I loftet er bjælkerne inddækket, men konstruktionen er synlig, hvilket er med til at give karakter til lejligheden.
Køkkenet er stort og holdt i hvidt med masser af skuffer og skabe så der er god plads til opbevaring og der er god bordplads. Bordpladen er i træ, som er med til at give en varm stemning. I forlængelse af køkkenet, er det naturligt med spisebord. Her er fin plads til et stort bord, om man ønsker dette. Opholdsafdelingen i køkken/alrummet er nemt at indrette og med møbler kan man vælge at skærme af mod spisepladsen eller åbne op som nuværende ejer har valgt.
Der er udgang til meget stor tagterrasse som ligger i læ af tage og andre bygninger, således den er yderst anvendelig selv hvis der kommer en brise fra havet. Her er masser af plads til loungemøbler og spisebord samt stor grill og masser af krukker mm.
Tilbage i legligheden er der i stueplan et stor lækkert badeværelse med storbadekar/boblebad samt bruseniche. Der er lyse fliser og naturligvis gulvvarme. Bademøbler er designet af møbeldesigner og håndlavet i Amerikansk valnød. Alt dette er udført af nuværende ejer.
På badeværelset er der ligeledes vaske faciliteter. Endelig er der i stueplan et soveværelse med skabsplads. Ønsker man en endnu større stue kan dette værelse nedlægges, da det er en blød væg som står ovenpå gulvet der skiller stue og soveværelset.

På 1. salen finder du stort repos som nemt kan fungere som kontor. Om man ønsker, kan der sættes en væg op så det bliver et ekstra værelse. Der er desuden stort værelse som ligeledes kan fungere som soveværelse, såfremt man nedlægger soveværelset i stueplan.

Alt i alt en virkelig skøn lejlighed som skal opleves.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Strandvejen 10C, Nyborg så skal du være velkommen til at kontakte Mads Vigand Larsen på telefon 6013 9085 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Strandvejen 10C
5800 Nyborg
boligID: 10195
Kontantpris 1.498.000,-
Udbetaling 74.999,-
Ejerudgift pr. måned 1.737,-
Brutto ekskl. ejerudgift 5.937,-
Netto ekskl. ejerudgift 5.257,-
Tjek boliglån
Type Ejerlejlighed
Bolig (BBR) 116m2
Værelser 3
Byggeår 1985
Energimærke A1
Altan 0m2
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu