Nyd HAVUDSIGTEN fra SPA'en med et koldt glas hvidvin. HAVUDSIGT fra opholdsstue, køkken, badeværelse, 2 værelser.

295 kvm. bolig - 199 kvm. kælder med nedkørsel og port. Mulighed for Liberalt erhverv / etablering af klinik med egen indgang, 2 kontorer, badeværelse, venteværelse og mødelokale.

Vandskuret og hvidmalet ejendom med sortglaseret tegltag. Gode parkeringsmuligheder. Fantastisk Havudsigt mod Langeland og Thurø og kort gå-afstand til vandet med Bade- /bådebro opsat af Åbyskov Brolaug.

Åbyskov er en hyggelig lille kystby med 5 km til Skårup og 10 km til Svendborg.

Ejendommen indeholder:

1.SAL:

REPOS med kvist og stavparket, spot i loftet og dejligt lysindfald med franske døre til køkken-alrum og opholdsstue.

Lækkert KØKKEN-ALRUM med stavparket i alrum og klinker i køkkenet. Loft til Kip og HAVUDSIGT mod Langeland og Thurø. Lækkert UNO FORM Køkken med Granitbordplader.

Skøn og rummelig OPHOLDSSTUE med 2 store kviste - hvilket betyder at der ikke er skråvægge. Fantastisk HAVUDSIGT mod Langeland og Thurø. Godt lysindfald.

BADEVÆRELSE med fantastisk HAVUDSIGT - også fra SPA-badet, hvor udsigten bør nydes med et koldt glas hvidvin eller champagne. Væghængt toilet, stor brusekabine og spot i loftet.

VÆRELSE med stavparket og spot i loftet. HAVUDSIGT mod Langeland.

Værelse med stavparket og spot i loftet. HAVUDSIGT mod Thurø.

STUEPLAN:

Entre med trappe til 1. sal.

Afdeling med egen indgang som indeholder: Stort opholdsrum, 2 kontorer / værelser depot, Badeværelse med brus samt bibliotek / "venteværelse".

Garage samt depot og bryggers med udgang til gårdhave.

KÆLDER:

Stort værksted med port og nedkørsel fra vejen.

Værksted / disponibelt rum / lager.

Fyrrum med Stokerfyr. Oliefyr forefindes, men det er IKKE tilsluttet olietank.

Toilet.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Åbyskovvej 60, Skårup Fyn så skal du være velkommen til at kontakte Lis Skovgaard Machholdt Jakobsen på telefon eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Åbyskovvej 60
5881 Skårup Fyn
boligID: 9257
Kontantpris 3.250.000,-
Udbetaling 165.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.947,-
Brutto ekskl. ejerudgift 12.824,-
Netto ekskl. ejerudgift 11.348,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 295m2
Kælderareal 199m2
Værelser 5
Grundareal 1174m2
Byggeår 1971
Energimærke G
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu