placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Nyd HAVUDSIGTEN fra SPA'en med et koldt glas hvidvin. HAVUDSIGT fra opholdsstue, køkken, badeværelse, 2 værelser.

Bo i naturskønne omgivelser, med udsigt til det sydfynske øhav i denne flotte hvidskurede totalistandsat villa, hvor der er masser af plads til to generationer, den store familie eller til liberalt erhverv. I vil opleve, at i får rigtig meget for jeres penge.
Husets ejer Lars står klar til at give jer en tur rundt i villaen, så I kan opleve alle de muligheder, der er for udfoldelser – det er kun fantasien, der sætter grænser.
Først vil I træde ind i gangen, hvor en vinklet trappe vil føre jer op til 1. sal. Her vil I opleve den skønne rummelige stue, hvor der kan holdes familiemiddage med udsigt over det skønne sydfynske øhav. I stuen er der kræset for detaljerne, med bl.a. egehøjkants-parketgulv, fritliggende loftbjælker og spot i loftet. De to store kviste gør, at der ikke er skråvægge, så stuen kan indrettes helt efter jeres ønsker. Desuden er der to værelser, så børnene kan være tæt på dér, hvor I opholder jer.
Turen går videre ud til badeværelset med spa, hvor der er udsigt ud over vandet. På badeværelset kan I skabe et skønt wellness rum, da der er rigeligt plads til det.
Det næste I skal opleve, er det lækre køkken. Køkkenet er fra UNO FORM, med granitbordplade, fritliggende bjælker med kig til kip og udsigt over vandet.
Dernæst går turen til underetagen, der indeholder et stort rum, som kan anvendes til mange formål. Børnene vil elske dette rum, for her er virkelig plads. Rummet vil også kunne laves om til kontor eller lejlighed, da alt er gjort klar til det.
Underetagen indeholder et stort badeværelse, samt to værelser og et bibliotek. Desuden er der en integreret garage, et grovkøkken med tilhørende depotrum og udgang til gårdhaven.
Under huset er der en stor kælder med pille-fyr. Her er der også depot, værksted og hobbyrum.
I forlængelse af gårdhaven er der udgang til den dejlige have, der er nem at holde, hvor der er plads til masser af fritidsudfoldelser. Gårdhaven er med drivhus, hvor I kan sidde ugeneret og holde hyggelige grillaftener med venner og familie.
Huset ligger 2 minutters gang fra vandet, hvor der er en badebro, som kan benyttes året rundt.
Under hele rundvisningen vil Lars fortælle jer om husets historie. Der er ingen tvivl om at huset kan danne ramme for jeres husdrømme.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Lars Jakobsen på tlf. 3054 7654 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Åbyskovvej 60

5881 Skårup Fyn

boligID: 9257

Kontantpris

3.250.000 DKK

Udbetaling

165.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.947 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

13.421 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

11.747 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

295 m2

Værelser

5

Grundareal

1174 m2

Byggeår

1971

Energimærke

G

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Åbyskovvej 60, 5881 Skårup Fyn.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Lars Jakobsen på 3054 7654 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering