Murermestervilla med tegltag. 1.salen er fra 1999 med 3 gode værelser og isoleret loftrum

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder her en murermestervilla med tegltag beliggende på dejlig lukket grund i Lohals. 1. salen er fra 1999 med 3 gode værelser samt isoleret loftsrum. Til ejendommen er der værksted, overdækket terrasse samt hyggelig ugeneret have.

Mulighed for at ophæve bopælspligten jf. svar fra kommune.

Lohals er en velfungerende by på toppen af Langeland, som hvert år i sommersæsonen besøges af mange turister. Lohals byder bl.a. på gode indkøbsmuligheder i bl.a. Dagli´Brugsen og et af Danmarks bedste bagerier, som har vundet både guld-, sølv- og bronzemedaljer for deres lækre brød er også repræsenteret i byen. Der findes også tøjbutik samt flere spisesteder. Om sommeren er der i weekenderne også musik på Lohals Havn. I gå-afstand fra byen er der lystbådehavn samt god badestrand.

Huset som har et boligareal på 108 m² indeholder: entre med trappe til 1. sal. Køkken-alrum fra 1999 (HTH) med udgang til overdækket terrasse. Badeværelse fra 1999. Spise- og opholdsstue og en suite med brændeovn.

Første salen indeholder: repos, soveværelse med synlige bjælker og med havkig. 2 dejlige værelser også med synlige bjælker.
.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Søndergade 77, Tranekær så skal du være velkommen til at kontakte Jane Brandt på telefon 2330 1884 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Søndergade 77
5953 Tranekær
boligID: 9499
Kontantpris 425.000,-
Udbetaling 25.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.306,-
Brutto ekskl. ejerudgift 1.716,-
Netto ekskl. ejerudgift 1.514,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 108m2
Kælderareal 3m2
Værelser 6
Grundareal 551m2
Byggeår 1928
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu