Murermestervilla med fantastisk lysindfald. Lækkert badeværelse fra 2017 - skønt HTH køkken. Soveværelse og 3 BØRNEVÆRELSER.

Nr. Broby er en velfungerende by med friskole og SFO. Gode indkøbsmuligheder i Dagli´Brugsen, Spar købmanden og hus Bageren. Gode idrætsfaciliteter, motocrossklub og svæveflyveklub.

Til ejendommen hører dejlig have.

Ejendommen indeholder:

Entre.

Lækkert badeværelse fra 2017 dobbelt håndvask og væghængt toilet. Stor brusekabine med plads til baby badekar. Gulvvarme og spot i loftet.

Skønt HTH køkken med vitrineskabe og god bord-/skabsplads.

Spisestue med fantastisk lysindfald og brændeovn. Dobbelt fransk dør til opholdsstue.

Dejlig opholdsstue med godt lysindfald og udgang til have. Fransk dør til entre.


1.sal indeholder:

Repos - Soveværelse og 3 gode BØRNEVÆRELSER.

KÆLDER med disponible rum.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Stationsvej 18, Broby så skal du være velkommen til at kontakte Karina Susan Hall Bøgedal på telefon 22121366 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Stationsvej 18
5672 Broby
boligID: 9573
Kontantpris 1.198.000,-
Udbetaling 60.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.771,-
Brutto ekskl. ejerudgift 5.109,-
Netto ekskl. ejerudgift 4.360,-
Type Villa
Bolig (BBR) 131m2
Kælderareal 82m2
Værelser 6
Grundareal 1189m2
Byggeår 1952
Energimærke F
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu