placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Muremestervilla i lukket vænge op til skoven

Lækker luksusvilla på 185 m2 (198 m2) med 6 værelser og 2 bad/toilet afdelinger på den bedste beliggenhed i Nørre Aaby. Villaen ligger i roligt vænge med udsigt til skoven og en mindre sø. Der er nem adgang til skole, pasning og indkøb via stisystemet. Villaen er udført i bedste materialer hele vejen igennem. Bemærk især de smukke håndstrøgne mursten, som er med til at give et særligt eksklusivt udtryk. Selve villaen indeholder et stort lækkert køkken/alrum med lyse klinker på gulvet. Naturligvis er der gulvvarme, hvilket der er i hele villaen. Køkkenet er fra 2018 og holdt i hvidt med masser af plads i skufferne. Fra køkkenet er der udgang til terrassen, som vender mod SV, så du har masser af sol når du kommer hjem fra arbejde og vil nyde udelivet. Når duggen falder kan du blot rykke ind under den store overdækning og nyde udsigten til skoven mod søen. Tilbage i villaen er der fra køkken/alrummet adgang via de franske døre til en stor lys stue. Her er masser af plads til at indrette og stadig nyde udsigten. Der er udgang til den overdækkede terrasse og på gulvet er der parketgulve. Forældreafdelingen rummer et lækkert soveværelse med walk-in-closet og tilhørende badeværelse med badekar og brusenice samt bademiljø med dobbeltvask. Ved siden af forældreafdelingen er der konto/børneværelse. Den fine entré bruges ikke af nuværende ejer, så i princippet kan der her laves et ekstra stort værelse eller to værelser. Foruden kontor er der to gode værelser med eget badeværelse der ligeledes fungerer som gæstetoilet. På alle værelser er der parketgulve i eg fra Junkers med gulvvarme. Endelig er der bryggers med vaskefaciliteter og fra bryggers er der adgang til teknikrum, som ikke er en del af BBR m2, så reelt set er villaen 198 m2.
Villaen har dobbelt carport. Der er en nem og skøn have samt masser af terrasser. I haven er der skur til redskaber. Det er som nævnt en villa i meget høj kvalitet som skal opleves.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Jens Torben Morth på tlf. 2484 1333 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Kløvermarken 4

5580 Nørre Aaby

boligID: 11247

Kontantpris

2.598.000 DKK

Udbetaling

130.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.554 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

15.095 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

12.087 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

185 m2

Værelser

5

Grundareal

1120 m2

Byggeår

2002

Energimærke

C

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

IMG_7339
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Kløvermarken 4, 5580 Nørre Aaby.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Jens Torben Morth på 2484 1333 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering